Şimdi Ara

sigara sarma makinesi nerde satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sigara sarma makinesi nerde satılır

şu makine beyler

• pazarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

pazarda

yani rahat alınan bişey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone_1988

quote:

pazarda

daha önce alan birine sormak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: néophron

quote:

quote:

pazarda

daha önce alan birine sormak lazım

İnsanlar sigara sarmak için kullanıyor aldıklarını sanmıyorum
  • Pazarlarda görüyorum ben. Yakın zamanda bende alacağım.
  • arkadaşlar o makine boş sigara alıcan tütün al kiloyla daha az içeriz canın sıkıldıgında tütün makineye koy boş sigara çek paket yerine kendin çıkarıcan 1000 kat daha zevkli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  sigara sarma makinesi nerde satılır

al bitanede bundan
    resim koyamıyorum hani şu demir kab varya 8 10 tane koyuyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corleone_1988 -- 19 Ekim 2011; 1:42:53 >
  • quote:

arkadaşlar o makine boş sigara alıcan tütün al kiloyla daha az içeriz canın sıkıldıgında tütün makineye koy boş sigara çek paket yerine kendin çıkarıcan 1000 kat daha zevkli

Birsey anladiysam ne demek istedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

quote:

arkadaşlar o makine boş sigara alıcan tütün al kiloyla daha az içeriz canın sıkıldıgında tütün makineye koy boş sigara çek paket yerine kendin çıkarıcan 1000 kat daha zevkli

Makinenin çalışma prensibini anlatmaya uğraşmış.
  • quote:

• quote:

quote:

diyorumki peket alıp sıkıldıgında paketten sigara çıkaracagına o makineyle sarar içersin 1000 kat daha iyi dedim zaten tütün bu sigaralardan daha az zararlıymıs normal sigarada çok katkı varmıs
  • quote:

quote:

quote:

diyorumki peket alıp sıkıldıgında paketten sigara çıkaracagına o makineyle sarar içersin 1000 kat daha iyi dedim zaten tütün bu sigaralardan daha az zararlıymıs normal sigarada çok katkı varmıs

Naber lan 88 li

Bak simdi makinen pazarda satiliyor.ama bunla sarmak baya bir zor.elinin alismasi lazim.oda hemen olmuyor.yani kegidi onune takip tutunu sikistirip arkatan itince sak diye tutum icine girmiyor..genellikle kagit patliyor,yada dusuyor vs.zaten dogru yaptiklarinda normal sigara gibi sert olmuyor.hem birde tutunude islak tutun.yani dar gelirligin alemi yok

• iyi satılır he ticaretini yapmak lazım
  • http://www.keyif-shop.com/asp/listgroup.asp?group=4L

Brdan alabilrsin ama mail atip stok sor bence 16 tl lik olanda boş sigaralar patlamaz kalitesizlerde patlıyor
  • Bende var 1 tane zamanında sarıp sarıp içerim diye almıştım ama ne yalan söyleyim bunla ayar vermek çok zor ve uğraştırıcı fiyatıda 7 TLydi galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.