Şimdi Ara

sigara paketlerindeki morgdaki adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

annem bu adamı babasına benzetiyor ve durmadan adını bu adını bul diyor babasıda öldü tam bu şeyler çıktığında , başımın etini yedi sabahtan beri adını bilen varmı şu adamın ya voldemorta benziyor burunlu haline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manstein -- 28 Eylül 2012; 23:56:54 >

• başka derdiniz mi yok ya
    nereden bulacan bu adamın adını merak ettim tekeli arayabilirsin mesela
  • kısa yoldan zengin olma hayalleri kuruyordur kesin eğer babasıysa basacak tazminatı babasının ölüsüyle zengin olma peşinde yazık çok yazık

sazan bekleniyor

• Cidden ölü adamın resmini koyacak halleri yok ya oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowStep

Cidden ölü adamın resmini koyacak halleri yok ya oraya.

• tövbe yaa, güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam haberlere çıkmıştı geçen sene benim resmimi izinsiz kullanıyorlar diye hastanedeyken çekmişler o adam ölü değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Bu adam haberlere çıkmıştı geçen sene benim resmimi izinsiz kullanıyorlar diye hastanedeyken çekmişler o adam ölü değil yani

Bahsettigin haber dogruda o resim bu resim degil di

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu adam haberlere çıkmıştı geçen sene benim resmimi izinsiz kullanıyorlar diye hastanedeyken çekmişler o adam ölü değil yani

Boğazındaki kitleyi aldırmak üzere iki yıl önce İstanbul’da bir devlet hastenesinde ameliyat olan İ.A., yoğun bakımda yattığı sırada çekilen fotoğrafının izinsiz olarak sigara paketleri üzerinde kullanıldığını ve bu yüzden hayatının karardığını iddia etmişti. İ.A.’nın o fotoğrafının 4 yıl eski tarihli olduğu ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinden Burcu Karakaş’ın haberine göre Avrupa Komisyonu’nun resmi internet sitesinde, söz konusu fotoğrafın, resimli uyarıya geçecek üye ülkeler için 2005’te hazırlanan dosyada yayımlandığı görülüyor.

İ.A.’nın avukatı Filiz Yaşar Yıldırım, “AB üyesi ülkelerde kullanılan resimleri gördüm. Bizden farklı. Bunlar Türkiye için olan resimler. Her ülkede uyarılar hazırlandıkça siteye sonradan resimler girmiş olabilir. Bu bizi bağlamıyor” dedi.

Avrupa Komisyonu’nun resmi internet sitesinde yer alan “Public Health” (Halk Sağlığı) bölümünde tütün mamülleri alt başlığındaki resimli sağlık uyarıları kısmında yayınlanan yazıda her uyarı için üçer tane olmak üzere 42 renkli fotoğraf ve illüstrasyondan oluşan bir dosya uygulamaya soktu. Üye ülkeler bu arşiv içinden kendilerine en uygun olduğunu düşündükleri görüntüleri seçebilir.”

• star wars'taki imparatora benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Boğazındaki kitleyi aldırmak üzere iki yıl önce İstanbul’da bir devlet hastenesinde ameliyat olan İ.A., yoğun bakımda yattığı sırada çekilen fotoğrafının izinsiz olarak sigara paketleri üzerinde kullanıldığını ve bu yüzden hayatının karardığını iddia etmişti. İ.A.’nın o fotoğrafının 4 yıl eski tarihli olduğu ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinden Burcu Karakaş’ın haberine göre Avrupa Komisyonu’nun resmi internet sitesinde, söz konusu fotoğrafın, resimli uyarıya geçecek üye ülkeler için 2005’te hazırlanan dosyada yayımlandığı görülüyor.

İ.A.’nın avukatı Filiz Yaşar Yıldırım, “AB üyesi ülkelerde kullanılan resimleri gördüm. Bizden farklı. Bunlar Türkiye için olan resimler. Her ülkede uyarılar hazırlandıkça siteye sonradan resimler girmiş olabilir. Bu bizi bağlamıyor” dedi.

Avrupa Komisyonu’nun resmi internet sitesinde yer alan “Public Health” (Halk Sağlığı) bölümünde tütün mamülleri alt başlığındaki resimli sağlık uyarıları kısmında yayınlanan yazıda her uyarı için üçer tane olmak üzere 42 renkli fotoğraf ve illüstrasyondan oluşan bir dosya uygulamaya soktu. Üye ülkeler bu arşiv içinden kendilerine en uygun olduğunu düşündükleri görüntüleri seçebilir.”

Ha evet buydu karıştırmışım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.