Şimdi Ara

sigara önerisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
12.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Samsun 216 derdim ama tekel'den ayrıldıktan sonra çok bozdu. Şu aralar beyaz Anadolu'ya sardım. Fena değil gibi. Hafif bir sigara.

En iyisi sarmak artık. Hiçbir sigaranın tadı düzgün değil. Basıyorlar kimyasalı tütünden eser kalmıyor.

hacı sarma sigarada da iş yok ha gidersin arap çarşafı alırsın golden virginia sararsın bişey diyemem ama onla da uğraşılmaz

Sigara zevk işi, bana kalırsa uğraşılmalı. Golden virginia'nın orjinal tütününüde bulursan içimine doyum olmaz. Piyasaya aşırı sahte g.v. cıktı. Ama orjinallerini bulmakta sıkıntı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Param varsa muratti rosso yoksa uzun anadolu
  • this
    5 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

parliament reserve

Bunu yazmak için girmiştim

parliament reserve candır can

Hocam o cok agir ya nasil iciyorsuniz gecen aldim icemedim bayilacak gibi oluyorum onu icince

• sırf konuya girdim bakmak için ne yazılmış diye, daha yarısına inmeden balkona gidip sigara yaktım. ismini zikretmek bile sigara içiriyor anasını satayım.
  • şidi camel brown green mi oldu bunu biri bana açıklasın .camel soft nedense siyahtan daha ağır geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Rain

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

parliament reserve

Bunu yazmak için girmiştim

parliament reserve candır can

Hocam o cok agir ya nasil iciyorsuniz gecen aldim icemedim bayilacak gibi oluyorum onu icince

Hocam ben sürekli içtiğim için bana ağır gelmiyor artık daha ağır bir sigara varmı diye bakıyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

şidi camel brown green mi oldu bunu biri bana açıklasın .camel soft nedense siyahtan daha ağır geliyor

Evet hocam pakedin üzerinde green yaziyor artik. Ne yalan söyleyeyim blackten daha agir geldi bana ama her turlu gideri vardir. (Bana kalirsa soft iç daha iyi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekasavar -- 30 Kasım 2013; 23:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekasavar

quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

şidi camel brown green mi oldu bunu biri bana açıklasın .camel soft nedense siyahtan daha ağır geliyor

Evet hocam pakedin üzerinde green yaziyor artik. Ne yalan söyleyeyim blackten daha agir geldi bana ama her turlu gideri vardir. (Bana kalirsa soft iç daha iyi )

sarmanın degeri baska usta

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak K.

bordo davidaf dan baska bisey icme

İcilmiyor kardes.konu hort

Edit:ekleme

Yoğun ama leziz sigara isterim derseniz anadolu lacivert slender paket.eger ortalama guzel icimde bir sigara istiyorsaniz anadolu beyaz mavi paket. Winston kivaminda bir sigara isterseniz chesterfield blue line.bogazimi hic yakmasin ama tatmin etsin derseniz tekel2000 kirmizi paket.icerken lezzeti bol olsun derseniz tekel2000 mavi paket.bence this icen arkadaslar icmesinler.o paraya daha iyi alternatifler var.en azindan o alternatiflerin icimi guzel tutunu falan guzel.bu yazdiklarim ucuz guzel sigara onerileridir.dikkate almanizi tavsiye ederim saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmetin94 -- 1 Haziran 2014; 0:07:04 >
  • Parliament night blue para yoksa
    Camel soft
     sigara önerisi?

• qnq camel stokla bence
  • açık alanlarda buda yasaklanacak ya

not, içmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

qnq camel stokla bence

Yok kanka nadirde olsa içeceğim zaman Camel Soft içiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jagen H'ghar

Lucky strike

Mad men??

• Marlboro touch

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.