Şimdi Ara

Sigara İçiyormusunuz? (Değerlendirme) [Anket Eklendi] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
6
Favori
19.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sigara İçiyormusunuz? (Değerlendirme) [Anket Eklendi]

(En Son Oy Tarihi: 26.1.2025)
Giriş
  • Yaş 15 düzenli sigara içerim oldukça mutluyum.
  • 15 yil ictim, 15.yilimda jubile yaptim 2013 sonu yil basi biraktim, artik rahatim senede 5binlirayi daha faydali olarak harciyorum, ps4, lg g2, papagan. Yarim ekme. Tavuk doner yerine oturuyorum adam gibi corbasindan kebabina tatlisina kadar yerim sigaraya vermedigim her kurusu harcamada cekinmiyorum kendimi zehirlicegime, sevdigim yemekleri oyunlari isteyipte alamadigim ne varsa aliyorum, beyin bile paraylan (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu neyi değerlendirmek için açıldı...
    Forumda sigara icen ve icmeyenlerin sayısını veya oranını bularak eline geçecek ? Sonuçlara göre sevinecek misin yoksa uzulecek misin ?
    Sonuçları sigara ureten firmalarla yada sigara bıraktıktan ilaç firmaları ile mi paylasacaksin ? .....

Canın sıkıldı baktın iş güç yok "dur bi konu açayım" diye aklından gecti herhalde.Maksat konu açılsın,tartışma olsun vb.

• 12 gün oldu bırakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Edson

quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

quote:

Orijinalden alıntı: Minnesotalı Henry

Yaş 17 sosyal içiciyim yani bulunduğum ortamlarda arkadaşlarım yakarsa bende otlanır yakarım😄. Ayda 4 dal filan herhalde

Ayrıca sigara içen kızlar aşırı itici bana göre

aynen bende sosyal içici :)

En sevmediğim tip adamsınız. Ulan sizin gibiler yüzünden günde 2 paket gidiyor. İçecekseniz kendinize paket alın, içmeyecekseniz içmeyin. Millet sizin yüzünden paket çıkarmaya korkuyo insafsızlar!

Bu otlanma mevzusu cidden sıkıntı.Bir kere birinden ihtiyacın olup aldın mı yanıyorsun.İşin kötü yanı ya herkeste paket oluyor yada kimsede paket olmuyor.Aldığın için adamlık yapıp zor gününde vereceksin de.Muhtaç olmak kötü oluyor.Gerçi çakallık yapanlar var onlara dikkat etmek lazım.Bir gün isteyip bir gün veren adamdan zarar gelmez.Her gün isteyip hiç vermeyenlerden uzak durmak lazım.

En iyisi sigara değil de puro içmek.Okuldan sonra bir gelir elde edeyim 25-30 liralık 4-5'li purolardan alacağım.Sadece keyif için kahvenin yanında,çayın yanında içeceğim.Sigaranın ne tadı var tuzu.Övüle övüle bitirilemeyen captain black'in sigarasını aldık bu kadar mı kötü olur tadı.Winston akar.Para yetiştiremiyoruz gerçi orası da ayrı dert.

• quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Bu konu neyi değerlendirmek için açıldı...
    Forumda sigara icen ve icmeyenlerin sayısını veya oranını bularak eline geçecek ? Sonuçlara göre sevinecek misin yoksa uzulecek misin ?
    Sonuçları sigara ureten firmalarla yada sigara bıraktıktan ilaç firmaları ile mi paylasacaksin ? .....

Canın sıkıldı baktın iş güç yok "dur bi konu açayım" diye aklından gecti herhalde.Maksat konu açılsın,tartışma olsun vb.

Konusu tuttu ya şimdi etekleri zil çalıyordur.
  • Kemoterapiye başlayınca zorunlu olarak bıraktım. Sadece sigara da değil alkol, şeker, beyaz ekmek, asitli içecekler gibi bilimum zararlı şeyleri bıraktım. Bunların hiçbirisini bırakabileceğime inanmıyordum ama mecbur kalınca insan başarabiliyor Kemoterapi bitti başlamadım, hiçbirisine başlamayı da düşünmüyorum. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim tasarruf için sigarayi birakiyorsaniz hiç birakmayin. 5ay oldu sigarayi birakali, 3 katina çıkarsam harcamam bu kadar artmazdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

32 yaşındayım...
    İllaki her genç gibi lise çağlarında arkadaş ortamı nedeniyle içtim ama TİRYAKİ olamadım :D ve çok şükür içmiyorum...

Tiryaki olupta içenlerin irade zayıflığından yada alışkanlıktan içtiklerini düşünüyorum...

Sigaraya sıkıntı,dert vb. bir sebep yüzünden başlanır genelde sonrasında yapışır kalır bırakması zor olur ama olur biyolojik olarak hiç bir bağımlılığı yok tek bağımlılığı psikolojik.Benim 6.sınıftan beri çevremdekiler sigara içerdi.O zaman da çok sıkıntılı dönemler geçirdiğim oldu ama 1 tek bile içmedim.En fazla 1-2 fırt tadına bakmışlığım vardı.Şuanda 12.sınıftayım senenin başında okulda yetkili bir şahısın artistliği sonucu fena efkarlandım 2-3 tek içtim 3 dakika da.O gün bugündür içiyorum.Arkadaşlarım gibi gizli saklı değil açık açık içiyorum valla.En sinir olduğum da o.Sigarayı kuytu,köşede saklanarak zor bela içmek.Oturmuşum şimdi odamda çayım,sigaram rahat rahat.Yalan söylemekten ve bir şeyleri gizlemekten nefret ettiğim için ben direk dobra dobra söyledim bizimkiler bir tokat bile atmadılar şu meret için.Onlarda biliyor gerçi psikolojik olarak geldiğim noktayı.

Normal de göz göre göre sağlığıma zarar vermezdim salaklık olarak görürdüm ama insan ne kadar boş bir şekilde beklentilerinden,masum isteklerinden uzak çaresizce bir sülük gibi yaşadığını farkedince başlarım sağlığına da hayatına da diyor.

• Yaş 19 içiyorum malesef yolunda giden hiç bir şey yok

Edit : Şimdi içince düzeliyor mu herşey demeyin maksat kafa dağıtmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 5 Nisan 2015; 14:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Bu konu neyi değerlendirmek için açıldı...

Merak ettim, fikrimi paylaştım, kendimce bir değerlendirme yapacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelkill

Yaktım bir Phillies Blunt keyfime bakıyorum

Tadı nasıl hocam güzel mi?Şöyle adam gibi tatlı çikolatalı güzel bir şey içelim?Avm'lerdeki tobacco shoplarda satılır mı?Normal sigara gibi mi yanıyor yoksa pipo gibi iyice harlamak gerekir mi bir de taşıma kutusu ve makasından başka bir aksesuar gerekli mi?
  • 17 içmiyorum
    İcenler leş gibi kokuyor
    Boşa para harcamayi sevmem
    Zevk vermesi felanda yalan.
    13-16 cocuklarin elinde sigara bkz. Bizim okul
    Devleti degil kendimi zengin etmek istiyorum.
    Yeterlimi ?

• Allaha şükür içmiyorum, ya anlamıyorum!! Adamın ekmek alacak parası yok parlement içiyor.. Bari git tütün al iç. İçim acıyor bi parlement bugün 10.50 TL günde 2 paket alıyor bir de etti mi 21 TL! El insaf ya..
  • 27. İçmiyorum. Hiç içmedim. İçmek için herhangi bir mantık göremiyorum. Mantıklı insanların sigara içmesini mantıksız buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Google- -- 26 Mart 2015; 21:22:20 >
  • Şaka maka forum bildiğin bilinçli

• yanlışıkla içiyorum dedim pardon oyu geri kullanma hakkı varmı
  • jeodempp kullanıcısına yanıt
    Senin gibi insanlardan nefret ediyorum yok sigara içen ölsün bira içen ölsün rakı içen ölsün yere tükürdü ölsün bunlar iyi şeyler olmayabilir ama sen hayattaki zevklerden mahrum kalmış birisin ve bunları yaşayan insanları kıskanıyorsun

• Evimde veya elimde bulunursa içiyorum..
    Ve forumda bu kadar çok insanın,şahsiyetin bilinçli olması gerçekten gurur duyulacak birşey.
    Ayrıca değinmek istediğim bir diğer konu; sigara içen kızlar, kızlarımız.. Gerçekten kelimenin anlamını kullanıyorlar "itici,iğrenç"
    Kız dediğin parfüm kokar, güzel kokar. Leş gibi sigara değil..
  • 23 yasindayim sigaradan oldum olasi nefret ederim.dumani bile oksurmeme neden oluyor.ailemde cok sukur sigara icen kimse yok.

• Sigara ile savaşmak tek amacımız içmeyiz içirmeyiz çünkü haklıyız #DumanAvcıları
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.