evde sabah kimse olmuyo sabah içiyorumda dışarda içerken tedirginim tanıdık çıkacak diye çevre geniş taktikleriniz neler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
evde sabah kimse olmuyo sabah içiyorumda dışarda içerken tedirginim tanıdık çıkacak diye çevre geniş taktikleriniz neler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
içme güzel gardaşım ciğerlerine yazık |
Madem korkun var tedirgin oluyorsun içme. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
günlük 10km yürüyorum günde yarım paket bana bişey yapmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yapar hocam |
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40312742C -- 28 Temmuz 2020; 17:43:12 > |
kanka ben 20 yaşına kadar içmedim 2019 u ekim gibi başladım sigaraya günde 2 paket deviriyodum bi zararını görmedim bu karantina olunca marttan beri sadece bi kuzenin yanında 2 dal içmiştim onun dışında içmemiştim bi bağımlılık olmadı tek sıkıntı boğaz ve dilimi tahriş ediyor o rahataız ediyo bide kurutuyo bugün evde sabah 6 dal yürüyüştede 1 dal içtim dünde 5 dal içmiştim bi sorun yok Bide keyif verdiği için içiyom kanka bunun sağlıklısını yapsalar onu içerim sigara gibi yapıp sarsınlar bişey içim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |