Şimdi Ara

Sigara içenlere bir soru???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki saçma gelebilir ama sigara içince sırt veya kol kaslarında ağrı yapıyor mu?
    ben yaklaşık 6 aydır tek tük içiyorum. içince de sanki böyle bir ağrı omuzlarımdan aşağı boşalıyor gibi oluyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sigara İçenler Dikkat: Fiziksel Ağrıların Nedeni Olabilir!

Sigara içmek genel sağlığınızı olumsuz etkilemesinin yanı sıra, sırt ve kol ağrısı gibi fiziksel rahatsızlıklara da yol açabilir.

Sigara İçmek Sırt Ağrısına Neden Olabilir

Sigara dumanı, vücudunuzdaki iltihabı artırarak sırt ağrısına katkıda bulunabilir. Ayrıca nikotin, kan damarlarınızı daraltır ve bu da sırt kaslarınıza giden kan akışını azaltır. Bu, kas ağrısına ve sertliğine yol açabilir.

Sigara İçmek Kol Ağrısına Neden Olabilir

Sigara içmek, kol damarlarını daraltabilir ve bu da kol kaslarınıza giden kan akışını azaltır. Bu durum kol ağrısı ve uyuşukluğa neden olabilir. Ayrıca nikotin, kas spazmlarına neden olan kimyasalların salınımını uyarabilir.

Sigara İçtikten Sonra Diğer Ağrılar

Sigara içmek göğüs ağrısı, nefes darlığı ve baş dönmesi gibi diğer ağrılara da neden olabilir. Bu semptomlar kalp hastalığı veya felç gibi ciddi sağlık sorunlarının belirtileri olabilir.

Sonuç

Sigara içmek, sırt ağrısı, kol ağrısı ve diğer fiziksel rahatsızlıklar dahil olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu ağrılardan kaçınmak ve genel sağlığınızı korumak için sigarayı bırakmanız şiddetle önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yapar omuzlarda ve belde agrılar yapar künt bir ağrı hissedersin mahveder insanı
  • Alakası yok.Psikolojiktir,sana öyle geliyordur.Maç filan yapmışsındır,ağır poşet taşımışsındır
  • Arkadaşlarımdan biliyorum. Omuz, sırt ve göğüs bölgelerinde ağrı yapıyor.
  • bende olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

belki saçma gelebilir ama sigara içince sırt veya kol kaslarında ağrı yapıyor mu?
    ben yaklaşık 6 aydır tek tük içiyorum. içince de sanki böyle bir ağrı omuzlarımdan aşağı boşalıyor gibi oluyor.

gizli bir kalp hastalığın olabilir ve bu sigara ile tetikleniyor ve hafiften uyarı veriyor olabilir veya başka birşey de olabilir ama sigara içme hiçbir şekilde azda içsen bir şekilde sigaraya bağlı bir hastalık seni yakalayabilir ve ozaman son pişmanlık fayda etmez
  • bence o tek tük içmeleride bırak birkere içtim şimdi emzik gibi ağzımda bırakmaya çok çalıştım aylarca bıraktığım oldu ama genede önüme çıktı.ama yıllardır içerim öyle bi ağrı yapmadı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimisi yapar diyor, kisimi alakası yok diyor.
  • Benimde Diz Kapakları Ağrıyodu İlk İçtiğimde Sonra Geçti Alıştıgımdan Hissetmiyorum Acıyı Ama Aslında Var Ama Hissedilmiyo Buda İnsanın Kol,Bacak vs... Sigara İçince Niye Kestiklerini gösteriyor...

Ben Bıraktım Asla İçmem Ne Gereği Var Düşünsene ?
    Sadece Çikolatalı İse
  • kollarımda sanki kan gitmiyormuş gibi bir ağrı oluyor. omuzlarımda da çok ağrı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

kimisi yapar diyor, kisimi alakası yok diyor.

kesin bir cevabı kimse veremez doktora gidip sorarsan belki biraz daha net cevap alırsın
  • 1 yıldır içtim sol kolumda oldu hep garip bi ağrı hissediyodum arasıra sol kolumun altı özellikle o kısımda bi damar varmış gibi damara dokununca daha çok ağrıyodu. ama sırtta göüste olmadı. birde 2-3 gün içmeyince çok fena baş ağrısı yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

1 yıldır içtim sol kolumda oldu hep garip bi ağrı hissediyodum arasıra sol kolumun altı özellikle o kısımda bi damar varmış gibi damara dokununca daha çok ağrıyodu. ama sırtta göüste olmadı. birde 2-3 gün içmeyince çok fena baş ağrısı yapıyo

Aynen Doğru..
    3 GÜN İçme Baş Ağrısı , Yorgunluk Yapıyor ...
    İçersende Kolda,Bacakta Şey Yapıyor.

Çok Pis Birşey Gerçekten Ayrıca Zift İçerdiğinden Dişlerde Kanamada Yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.