Şimdi Ara

Sigara dumanini agizdan verip burundan almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili Dh'liler baslıktada belirttigim gibi bi türlü beceremedigim gereksiz harekete kafayı takmıs durumdayım.bir püf noktası varsa paylasırsanız süper olur :)

• sigara sağlığa zararlıdır...ben içiyorum kanser olcakmışız yok ölcekmişiz hepsi palavra.....sadece biras pis kokuyoruz okadar :D 1-2 saatte geçiyor ama kokusu kızların yanına giderken içmem ben hayatımda kullanmadım felam yalan dolan iş bitimi ehh bi sigara içilir artık ehem eheem...
  • sabah sabah kusların cıvıltısıyla güzel gidiyo :)) üstüne bide uykusuzluk eklenince tadından yenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Across the Universe -- 24 Nisan 2010; 6:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica216

sabah sabah kusların cıvıltısıyla güzel gidiyo :)) üstüne bide uykusuzluk eklenince tadından yenmiyor.

bide şu kavga eden kediler olmasa...en güzeli laser ışını nasıl deli oluyorlar yüzde yüz denendi... senin olaya gelince deneme bile koku mekanizman sıfır oluyor askerdeyken ben 1-2 ay içtik öyle bi baktıkkı kilo kaybı başladı meret çiğere çiğere vuruyordu galiba dedik yapmıyak hintfakirene döncez.. bi püf noktası konstre olcan..burundan bira içmeyi dene bide.

• Dumanı içine çekmeden ağzına alcaksın.Sonra Ağzını açıp dumanı yavaş yavaş dilinle iterken burnunla da dumanı çekiceksinDumanı itmesen de olur kendi kendine çıkar ama rüzgarlı havada çıkmaz kolay kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

quote:

Orijinalden alıntı: metallica216

sabah sabah kusların cıvıltısıyla güzel gidiyo :)) üstüne bide uykusuzluk eklenince tadından yenmiyor.

bide şu kavga eden kediler olmasa...en güzeli laser ışını nasıl deli oluyorlar yüzde yüz denendi... senin olaya gelince deneme bile koku mekanizman sıfır oluyor askerdeyken ben 1-2 ay içtik öyle bi baktıkkı kilo kaybı başladı meret çiğere çiğere vuruyordu galiba dedik yapmıyak hintfakirene döncez.. bi püf noktası konstre olcan..burundan bira içmeyi dene bide.

Zayıflasam fenada olmaz. :))

• Azimle sıçan duvarı delermiş doğukan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sigara dumanını nası burnundan alıp ağzından vereceksin yahu ? Kaç yıldır sigara içerim ne kendim yaptım ne de sigarayı burnuyla içip ağzından duman verebilmeyi başaran birini görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.