Şimdi Ara

Sigara değil cips bağımlılığım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalar sigara gibi hergün gidip bir paket cips alıp yiyorum. Bütün hepsini denedim biliyorum. Ama sanırım boşluktan mı neyden bilmiyorum duramıyorum. Birazdan yine çıkıp carrefoursa dan birini seçip gelecem. Hem param hemde vücuduma yazık. BIRAKAMIYORUMM!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla aynısı bende de var.Hele o Ruffles peynir soğan mmmhhh

• en azından sigaradan ucuz

• Çok basit;

Alma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğk
  • ohhhhhh ne güzel carrefoursa'dan falan cipsini alıyor millet, ben de bimden patito ancak alabiliyorum o da haftada 1 falan.
  • Kanser olmak istiyorsan direkt uranyum falan emebilirsin cipsle falan uğraşma boşuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 yıl yemesem aklıma gelmez nası başarıyonuz böyle bi alışkanlık edinmeyi

• Şuan vucundaki sivilceleri ve yaglari dusundum

• Cips çok gereksiz bir şey, tadı güzel ama yaptıkları tadının önüne geçiyor bence. O yüzden almıyorum. Çok çok çok nadir.
  • Sigara öldürür cips süründürür
  • ben de bir ara hayvan gibi yiyordum o cipsleri sonra sivilce takıntım baş gösterdi şimdi yüzüm pırıl pırıl lol
  • Küçükken haftada iki üç kez yerdim şimdi ayda bir bile almak aklıma gelmiyor. Cips yerine kurabiye veya çikolata ye ama bağımlılık yapma

• Ayak kokulu doritos ımmah

• Çok garip la görünce alirim ama görmeyince aklima bile gelmez. Sigara otlakcilari gibi hissettim

• çocukken bende yerdim her gün. kola ile. bi gün mide öz suyuna kadar kusunca bıraktım
  • valla sivilce cıkarıyo cips,yemeye korkuyorum,o yuzden bakkalda ayda 1 falan canım cok cekerse alıyorum sonra da eve gelince niye aldım ki diyorum,

• Beyler içimde kötü bir his oluştu ve gitmedim bugün birazda bjk basket maçının olmasının etkisi büyük :)

• Bi paketi hepsini tek başıma yersem midem felaket bulanıyor benim ya çok yağlı geliyor bazen iki paket yiyorum cipsten soğuyorum 1 ay sonra tekrar😂

• dayanamıyorum gidecem sanırım :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.