Şimdi Ara

SİGARA CAN,ALKOL CANLAR YAKAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ama alkol içmeyenede zarar..çünkü içen içmeyenide öldürüyor..

O halde neden hep sigaranın önü kesilmeye çalışılıyorda..alkol elini kolunu sallayarak geziyor..

rtük sigara görüntüsünü yasklamış..
    ama alkol hakkında t.v ler çok rahat..

rtükede buna aldanan zihniyetlerede şaıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 23 Ocak 2007; 16:43:06 >

• Nedeni çok basit, alkol bir medeniyet özgürlük simgesi olarak algılanıyor...
  • oturup - 1-2 kadeh rakının keyfini yaşamayacaksam ohooo fasılla türk sanat müziği ile ohhh zeki mürenn gell keyfimm gell
  • quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

oturup - 1-2 kadeh rakının keyfini yaşamayacaksam ohooo fasılla türk sanat müziği ile ohhh zeki mürenn gell keyfimm gell

sana %100 katılıyorum

alkol her türlü haram ama zararlı olanı fazlaya kaçanıdır. arkadaşın verdiği örnek tamamen keyif amaçlıdır.
  • Sigara içmem de, alkol alırım.Tadında bıraktığın sürece güzeldir ara sıra sarhoş olmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhat

sigara yanlızca içene zarar..

Pasif içicilik diye bişey duymadınız galiba
    Yani sigara içilen ortamlarda bulunmak, sigara içmek kadar zarar veriyor insana. Siz keyifli keyifli tüttürürken masum insanlara da zarar veriyorsunuz.

http://www.ntvmsnbc.com/news/259414.asp
  • Alkol forever...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sigaraya hayır alkolün her türlüsü
  • İçki kötülüklerin anasıdır ama;
    Ana gibi yar olmaz.

• provokasyon amaçlı bir başlık. gelmeyiz canım gaza boşuna kasma. sen içme, içene de karışma, içen de sana karışmasın, kardeş kardeş yaşayın

alkol forever
  • quote:

Orjinalden alıntı: tymite

provokasyon amaçlı bir başlık. gelmeyiz canım gaza boşuna kasma. sen içme, içene de karışma, içen de sana karışmasın, kardeş kardeş yaşayın

alkol forever

Yok kardeş öyle bir karışıyorlar ki işinden bile oluyorsun.

Özellikle Alkol sofralarında bulunduğum için o ortamda benim gibi alkol yerine light kola içen göze batıyor. Zorla içirtmeye çalışıyorlar. "İçmiyorsan bizden değilsin" gibi ağır sözler bile söyleniyor. Hatta iş yemeklerinde müdürüm azarlıyor.

• Sigara hem içene hem de yakınlarda bulunanlara zararlıdır, alkolün ise fazlası zararlıdır...

Hatta az alkol hiç olmamasından daha yararlıdır, günde bir kadeh şarap içen bir insan hiç içmeyenden daha uzun yaşar ve bu tıbbi olarak kanıtlanmıştır(Tabii diğer koşullar değişmeyince).

Ha beni sorarsanız, sigara içmem kesinlikle (Pasif fazlasıyla içiyorum malesef).
    alkol de alırım araba da kullanırım - ama ikisi bir arada olmaz, araba yoksa alkol fora
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.