Şimdi Ara

SIGARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BEN YAKLASIK 4 AYDIR SIGARA ICIYORUM DAHA YENIYIM ILERDE COK SIKINTI OLUYORMU BENDE BIRAKMAK ISTIYORUM NAPMALIYIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanki okula gelmişsin he daha yeniyim ne yahu ilerde sıkıntı çıkarabilir tabi, yüklü iş ve sporlarda performans konusunda sıkıntı çekebilirsin, zibilyon tane hastalığa neden olabilir, ama bence taktir et iç ne olacak sanki, keyif verici bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • Daha yolun başındasın, bağımlıda olmamışsındır 4 ayda, ilerde bağımlısı olursan sürekli bu sigarayı almak isteyeceksin, paran olsada olmasada.. bu nedenle sıkıntı yaratacak, yani senin kararın.
  • 3.5 yıl oldu. Bırakmak için binbir takla atıyorum ah keşke hiç başlamasaydım.İlk başladığımdan 6 ay geçmişti arkadaşlarım bırak şunu diyordu ama tınlayanmı var nasıl olsa herşey rahat tabi... 3.5 yıl geçti rahat nefes alamama, boğulma, bi öksürüklü hastalığın olunca en az 2 ay dan aşşağı öksürme.Sürekli idrar, sabah kalkınca boğazda ağrı, ağızda acı tat,her gün bir pakete verdiğim en az 5 lira, sigara yüzünden geçirdiğin 5 dk vakit kaybı...Sadece bir ot parçasına bağımlı olman ve bu bağımlı olduğun şey eroinden sonra en bağımlı yapıcı olan maddeye bağımlı olman..Tat koku alamama ve şuanda yaşımın 20 olması en az 40 yaşında biri gibi nefes alıyorum vs.vs. bu uzar gider kitap olur...Yararı mı ne ? Hiç bi yararı olmadı evet hiç bi gram yararı yoktu sadece kandırdı beni o kadar.Sana tavsiyem o sigarayı bırakman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 23 Aralık 2012; 6:03:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUKKANIMA HAMILE KEDI DADANDI!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.