Şimdi Ara

[ÇOK CiDDi KONU] YILBASI GECESI DISARI CIKMA ( OGRENCI ICERIR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar malum yilbasi yaklasiyor ve evde durmak olmaz disari cikmak lazim biseyler yapmak lazim. Ama bi sorun var ki aileden catlaklar cikabiliyor. Ozellikle babasi asker olan biri olarak ben baya sorun yasicam izin almakta

Yardimci olun nasil izin koparicazz

Ve arti olarak herkes en iyi yilbasi eglencesini saysin bakalim belki iyi fikirler cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

Arkadaslar malum yilbasi yaklasiyor ve evde durmak olmaz disari cikmak lazim biseyler yapmak lazim. Ama bi sorun var ki aileden catlaklar cikabiliyor. Ozellikle babasi asker olan biri olarak ben baya sorun yasicam izin almakta

Ve arti olarak herkes en iyi yilbasi eglencesini saysin bakalim belki iyi fikirler cikar

baba asker olunca nasil bir problem çıkıyo ki?

Orijinalden alıntı: U_R_DIED

quote:

Arkadaslar malum yilbasi yaklasiyor ve evde durmak olmaz disari cikmak lazim biseyler yapmak lazim. Ama bi sorun var ki aileden catlaklar cikabiliyor. Ozellikle babasi asker olan biri olarak ben baya sorun yasicam izin almakta

baba asker olunca nasil bir problem çıkıyo ki?

Asiri disiplin var. Daha cok baski daha cok disiplin daha az eglence daha az oyun daha az pc daha cok ders

• nişantaşı sokak partisi iyi olabilir bide arkadaşta kalıp film izliycez bahanesi gibi bi bahanede gider yani
    How charged with punishments the scroll,
    I am the master of my fate,
    I am the captain of my soul."
  • Onu bunu birakin da..
    Gecen sene kafam yariliyordu.
    Arkadas bu ne boyle, sagdan soldan caddeye sokaga arabaya firlatiyorlar siseleri. Sakin benim gibi gece 24'de disarida olmayin, ya da bobregi sarip bana verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 15 Kasım 2011; 23:36:41 >

İzin vermezse şerefsizim

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Benim babamda asker hiç öyle sıkıntı yaşamadım her şeyin bir sınırı dahilinde istediğimi yaptım yaşınız kaç yaşınız küçük ise ondan olabilir bu durum

17 bitti hayirlisiyla bu ay. Ya yok oyle kati sert degil ama hani siz de babam asker demissiniz bilirsiniz ekstra biseyler olur tabiki bu kotu bisi veya kotu niyet degil boyle yazmam esprili tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Benim babamda asker hiç öyle sıkıntı yaşamadım her şeyin bir sınırı dahilinde istediğimi yaptım yaşınız kaç yaşınız küçük ise ondan olabilir bu durum

17 bitti hayirlisiyla bu ay. Ya yok oyle kati sert degil ama hani siz de babam asker demissiniz bilirsiniz ekstra biseyler olur tabiki bu kotu bisi veya kotu niyet degil boyle yazmam esprili tabiki

Anladım ben seni merak etme
    Babanla dürüstçe konuşarak halledebilirsin eminim heralde dışarıda sabahlamazsın belirli bir saat söyleyip onu ikna edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

yobaz olduğu içindir lisedeki milli güvenlik hocamız öyleydi askermiş eskiden rütbesi bilmemne.. adam geliyordu çocuklar görüyorum sizin gibi gençleri orda burda kızlar dolaşıyorlar toplum ahlakını bozuyorlar falan kendimden utanıyordum derste böyle bir yobaz olabilirmi diye ve bu adam lisede öğretmen

şimdi bu sözler yobazlık mı oluyor ? bu sözler sana göre yobazlıksa gönder ananı bacını yılbaşı gecesi istiklale madem bu kadar genişsin bu kadar laiksin bu kadar modernsin
  • Yasin kac bilmiyorum ama emin ol zorla alacagin izinle mutlu olamiyacaksin, ayni bende yilbasinda lisedeyken hic katilamadim ama lise bitti nasil bi bakiyim partye dedim, emin ol baska bi zamanki siradan eglence yilbasindan daha guzel geciyor. Yilbasinda bu sefer ben arkadaslarla 8-9 a kadar pes oynarim, 9 gibi kiz arkadaslar gelir yemege gideriz, 11de evdeyim ben. O kizi eve atiyim olaylarinin yuzde 90sini yalan, su an lise biteli 1yil oldu hala ben annesiyle babasiyla rahat yasayan kiz bulamadim. Hee varmi var, benim sinif arkadasim yilbasinda eve davet etti, evine gitsem icicektik, birazda yatakta zaman gecicekti ama kizin ustunden 20-30 kisi gecmis ne yapiyim ben onu. ailesinden ayri yasayan kizlarinda yuzde 30 u verir gerisi vermez, demedi deme.

Sen ailene anne arkadaslarim eve gelicek yilbasinda bize musade edermisiniz de, disari cikmama izin vermiyorsunuz bari buna izin verin de, topla arkadaslarini, kiralayin plastation, kizlar varsa alkolde varsa alin sarabin ilk yudumunda itiraf oyunu oynayin, genelde kizlari tongaya dusurmek icin, sarap bitince sise cevirmece oynayin ordanda ortam yumusar, acin plastationu kiz erkek karisik takim yapin, sirayla oynayin, cakir keyfi olursaniz zaten kimin eli kimin cebinde belli olmaz, zaten gece 1den sonrada evde kalan kizlada findik kirilir. Illa burada taktiktemi yaziyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Babana aynen sunu de; "bubaaa karıya gidiyorum"

İzin vermezse şerefsizim

Şunu ciddi ciddi düşündüm de çok komik lan babamın karşısına geçip

Bubaaaa ben karıya gidiyorum desem ne der acaba

zaman gazetesi, bimden bisküvitler, çikolatalar, çekirdek 5 litre kola...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Yasin kac bilmiyorum ama emin ol zorla alacagin izinle mutlu olamiyacaksin, ayni bende yilbasinda lisedeyken hic katilamadim ama lise bitti nasil bi bakiyim partye dedim, emin ol baska bi zamanki siradan eglence yilbasindan daha guzel geciyor. Yilbasinda bu sefer ben arkadaslarla 8-9 a kadar pes oynarim, 9 gibi kiz arkadaslar gelir yemege gideriz, 11de evdeyim ben. O kizi eve atiyim olaylarinin yuzde 90sini yalan, su an lise biteli 1yil oldu hala ben annesiyle babasiyla rahat yasayan kiz bulamadim. Hee varmi var, benim sinif arkadasim yilbasinda eve davet etti, evine gitsem icicektik, birazda yatakta zaman gecicekti ama kizin ustunden 20-30 kisi gecmis ne yapiyim ben onu. ailesinden ayri yasayan kizlarinda yuzde 30 u verir gerisi vermez, demedi deme.

Sen ailene anne arkadaslarim eve gelicek yilbasinda bize musade edermisiniz de, disari cikmama izin vermiyorsunuz bari buna izin verin de, topla arkadaslarini, kiralayin plastation, kizlar varsa alkolde varsa alin sarabin ilk yudumunda itiraf oyunu oynayin, genelde kizlari tongaya dusurmek icin, sarap bitince sise cevirmece oynayin ordanda ortam yumusar, acin plastationu kiz erkek karisik takim yapin, sirayla oynayin, cakir keyfi olursaniz zaten kimin eli kimin cebinde belli olmaz, zaten gece 1den sonrada evde kalan kizlada findik kirilir. Illa burada taktiktemi yaziyim.

Oncelikle yorumun icin tesekkur ederim

Yasim 18 ama siz biraz yanlis anlamissiniz beni. Sunu soyleyeyim ki amacim kiz icin disari cikmak degil cidden gercek eglenceli olabilecek biseyden bahsettim. O tarz kizlar her yerde zaten o bakimdan sorun yok allaha sukur duzgun adam akilli kiz arkadaslarim var da neyse. Yani diyecegim yilbasi gecesi disari cikmamdaki amac iki kari kiz gorelim degil, buna ihtiyacim yok ama ote yandan evde toplanma fikri mantikli playstationum var zaten kiz erkek farketmez cagirabilirim kafama yatti bu olay

• Biraz erken değil mi yaw daha 1.5 ay var

Orijinalden alıntı: Birinci Olacağım

yılbaşı için hazırlıklar tamam

zaman gazetesi, bimden bisküvitler, çikolatalar, çekirdek 5 litre kola...

Yilbasinda gazete mi okunur? :D Hemde ona gazete demek gercek gazetelere hakaret olur

Orijinalden alıntı: Jackquın

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

yobaz olduğu içindir lisedeki milli güvenlik hocamız öyleydi askermiş eskiden rütbesi bilmemne.. adam geliyordu çocuklar görüyorum sizin gibi gençleri orda burda kızlar dolaşıyorlar toplum ahlakını bozuyorlar falan kendimden utanıyordum derste böyle bir yobaz olabilirmi diye ve bu adam lisede öğretmen

şimdi bu sözler yobazlık mı oluyor ? bu sözler sana göre yobazlıksa gönder ananı bacını yılbaşı gecesi istiklale madem bu kadar genişsin bu kadar laiksin bu kadar modernsin

laiklikle alakası yok zaten laiklik devlete ait bir kavramdır. insana atfedilemez.

sokaklarda şerefsizler olmasa istediğin yere gönderebilirsin milletin evde çok mu iyi zaman geçirdiğini sanıyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.