Şimdi Ara

Şifresiz wifi buldum endişeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1 yıl önce taşındık ve apartmanda uydunet bağlantısı yoktu bizde eve internet bağlatmadık.
    birkaç gündür internetsizlikten çok sıkılmıştım öyle ki artık telefonun uyduruk internetiyle cs oynamaya çalıştım , saçma programlarla wifi heklemeye çalıştım

ve 10 dk önce ilginç birşey farkettim.wifi bağlantılarında yeni bir isim gördüm . dikkat işareti vardı üzerinde. ve dedimki bir bağlanayayım bakem nolcek. 2 saniye içinde wifiye bağlandım ve hemen konu dışına girdim.inanılmaz birşey.kendimi sadece kadınların yaşadığı adaya düşen tek erkek gibi hissediyorum şuan

emme bu şifresiz wifi iyi güzel ama birkaç şüphem var;

ya bu wifi zebanilerinse ve gece beni alıp zindana atarlarsa ?
    (not:wifi mükemmel çekiyor 5 çubuk.zebaniler çok yakınımda olabilir tehlike büyük )
    yada

ya bu wifi ile 1 haftalık güzel bir ilişkiden sonra beni bırakıp çekip giderse ?

ya bu bu bir rüyaysa ve birazdan uyanıcaksam ?

bu riske girebilirmiyim dostlar ? oyunlar indirmek istiyorum ama bu 2 olasılık beni korkutuyor

bana yol gösterin dh ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 21 Aralık 2015; 1:05:18 >

• vpn kullanmazsan tüm şifrelerine çalarlar.

Extra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backend -- 21 Aralık 2015; 1:05:52 >

Orijinalden alıntı: Binyamin Netanyahu

vpn kullanmazsan tüm şifrelerine çalarlar.

Extr

binyamin kardeş videoyu 480p de izledim bu duyguyu 1 yıl sonra tekrar yaşadım sağol. clara bacıya saygılar.

+ biraz önce modemin arayüzüne girdim benden başka 3 kişi daha bağlanmış ilginç şeyler oluyir dh

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

Orijinalden alıntı: Binyamin Netanyahu

vpn kullanmazsan tüm şifrelerine çalarlar.

Extr

binyamin kardeş videoyu 480p de izledim bu duyguyu 1 yıl sonra tekrar yaşadım sağol. clara bacıya saygılar.

+ biraz önce modemin arayüzüne girdim benden başka 3 kişi daha bağlanmış ilginç şeyler oluyir dh

al biraz da burdan duygulan.

...

• dh li dostlarım biraz önce yeni bir ilginçlik daha oldu

şifresiz wifinin dışında bir tane şifreli wifi daha vardı. bu girdiğim modemin arayüzünde o şifreli wifinin ismi ve altındada parolası yazıyordu . telefondan o şifreyi wifi ye yazdım o wifiye de bağlandım . aman tanrım yoksa artık ben bir hekır mı oldum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

dh li dostlarım biraz önce yeni bir ilginçlik daha oldu

şifresiz wifinin dışında bir tane şifreli wifi daha vardı. bu girdiğim modemin arayüzünde o şifreli wifinin ismi ve altındada parolası yazıyordu . telefondan o şifreyi wifi ye yazdım o wifiye de bağlandım . aman tanrım yoksa artık ben bir hekır mı oldum ?

Bana format atmayı öğretirmisin üstad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

dh li dostlarım biraz önce yeni bir ilginçlik daha oldu

Bana format atmayı öğretirmisin üstad

tabikide kaplumbağacığım yeterki sen iste

Şifresiz wifi buldum endişeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 21 Aralık 2015; 1:24:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.