Şimdi Ara

şifresiz ağa şifre isityor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şifresiz bir var çekiyor fakat şifre istiyor baika bir pcden şifresiz bağlanıyoruz fakat benim pcm şifre isityoır bir çözm yazarsanı zmutluı olurmmu _?_?_?_?_?_?_?_?_

• işletim sisteminiz windows 7 mi?
  • birisi şifre koymuş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: illinois

birisi şifre koymuş olabilir

Kimse Koyamaz O Zaman Ben Carrefour'a Giderim Şifre Koyarım Açarım Torrent'i Öyle Saçma İş Mi Olur Ya ?
  • )modemin arayüzüne girilebiliosa oradan bişeyler yapabilirsin.( sadece bir öneridir.)
  • Bağlanmaya çalıştığınız ağ gizli bir bağlantı olabilir. Bu yüzden şifre olmasa dahi windows şifre isteyebilir.

Bağlantının gizli bir bağlantı olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca bağlanabilmek için bilgisayardaki ağ adını wireless yayın adı ile aynı olarak kaydedin ve şifre kısmını boş bırakarak kablosuz ağı kaydedin.

Problemin bu olduğunu düşünmekteyim. Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Bağlanmaya çalıştığınız ağ gizli bir bağlantı olabilir. Bu yüzden şifre olmasa dahi windows şifre isteyebilir.

Bağlantının gizli bir bağlantı olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca bağlanabilmek için bilgisayardaki ağ adını wireless yayın adı ile aynı olarak kaydedin ve şifre kısmını boş bırakarak kablosuz ağı kaydedin.

Problemin bu olduğunu düşünmekteyim. Kolay gelsin...

Ama O Zaman Aratırken Gizli WLAN Diye Söylüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla 3.parti bir yazılım kullanmadığınız sürece gizli ağlar aratırken görünmüyor(görünüyor olsaydı gizli ağ olmasının ne esprisi vardı)

Benim dediğim yöntemde ayarların bilgisayardan yapılması gerekiyor zaten. Ayarlanan kablosuz ağ profiline bağlan dediğinide de bağlanması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.