Şimdi Ara

Şifreniz ne kadar güvenli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gün geçtikçe gelişen şifre kırma yöntemlerinden korunmak için şifrenizi mümkün oldukça daha güvenilir hale getirmeniz gerekmektedir. Bunu için sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Bunun için öncelikle siteye buradan girmeniz gerekli. Siteye girdikten sonra bir kutu karşılıyor ve buraya şifrenizi yazıyorsunuz ve site size altta şifrenizin ne kadar sürede kırılacağını gösteriyor.Tabi ki bunlar kesin bilgiler değil ama yakın bilgiler olduğunu söyleyeyim. Bunun yanında şifreniz güvenliği az olduğunda arka ekran rengi kırmızı ve tonları oluyor ve güvenli olunca da yeşil ve tonları oluyor.
    Bu web sitesini kullanarak şifrelerinizin ne kadar güvenli oldugunu inceleyebilir ve kendinize güvenilir şifreler olusturabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 5 Aralık 2013; 9:46:51 >

• Ben buraya yazayım siz kontrol edin mobilden açılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Ben buraya yazayım siz kontrol edin mobilden açılmıyor.

Tamam hocam yazın insanlık ölmedi

• buyuk kucuk harf sayi ve noktalama isaretleri var emin ol guvenlidir benimki

• Baya güvenli sanırım :)
  • bazen kendim bile unutacak kadar.

• Hergun farkli sifre giriyorum ne girdigimide unutuyorum biri kirip banada soylerse iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e-posta ile facebook şifrem 43 haneli ikiside farklı ama aynı haneyi tutturdum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.