Şimdi Ara

Şifreleme Programı Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler; bir sorum olacak. 500GB’lık bir harici USB diskim var ve ikiye bölünmüş durumda. Bölümlerden birisi normal, gündelik kullanımda iken diğer kısmı TrueCrypt ile şifrelenmiş durumda. D: sürücümün yedeğini “ayna”lama yöntemi ile alıyorum. (Lazım olursa diye: FreeFileSync). Bir de 16GB’lık USB Flash bellek.

Sorum şurada başlıyor; USB belleğe ve bahsi geçen harici diskin şifrelenmemiş bölümüne insanların bakmasını istemediğim, değişikliğe uğramasını istemediğim dosyaları nasıl muhafaza edebilirim, ne tavsiye edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

Arkadaşlar iyi günler; bir sorum olacak. 500GB’lık bir harici USB diskim var ve ikiye bölünmüş durumda. Bölümlerden birisi normal, gündelik kullanımda iken diğer kısmı TrueCrypt ile şifrelenmiş durumda. D: sürücümün yedeğini “ayna”lama yöntemi ile alıyorum. (Lazım olursa diye: FreeFileSync). Bir de 16GB’lık USB Flash bellek.

Sorum şurada başlıyor; USB belleğe ve bahsi geçen harici diskin şifrelenmemiş bölümüne insanların bakmasını istemediğim, değişikliğe uğramasını istemediğim dosyaları nasıl muhafaza edebilirim, ne tavsiye edersiniz ?

Ben bu işi genelde basit ve bildiğimiz winrar şifreleme ile yapıyorum. Önce klasörü şifreleyip sıkıştırıyorum. Daha sonra bu şifrelenmiş olan rar dosyasını tekrar şifreleyip ikinci bir rar içine saklıyorum. Yani iç içe 2 dosya oluyor. Tabii ki Flash belleği ve harici diski şifrelemek en güzeli ama onun nasıl yapılacağını bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arşive bir şeyler eklemek de zor oluyor dostum :) Yani illa arşivi tamamen baştan oluşturmak gerekiyor uygulama tarafında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

Arşive bir şeyler eklemek de zor oluyor dostum :) Yani illa arşivi tamamen baştan oluşturmak gerekiyor uygulama tarafında.

Öyle tabi de başka bi yol bilmiyorum napim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yine de :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aynı dosyaları bulma programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.