Şimdi Ara

Şifre Değiştirme YArdım [SS ekledim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar az önce yeni açtıgım charım wardı 3 4 hafta oldu onun şifresini değiştirmek için girdim şifre değiştir tıkladıgımda bu ekran cıktı

sonra dediklerini yaptım g1e girip şifre değiştir dedim formu doldurup sonra da bu hata cıktı

değiştiremicekmiyim şifremi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 10 Ağustos 2008; 22:43:19 >

• knightın sitesine girip giriş yapmadan şifremi unuttum bölümünden belki degiştirebilirsiniz
  • aynı hata bendede cıkıo :S
  • G1 de sorun vardi akşam üstü 6-7 arasi bende baya bir uraştım değiştirmek için.Ayni hatayı bendede verdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa1453

G1 de sorun vardi akşam üstü 6-7 arasi bende baya bir uraştım değiştirmek için.Ayni hatayı bendede verdi.

suan düzeldimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalee31

quote:

G1 de sorun vardi akşam üstü 6-7 arasi bende baya bir uraştım değiştirmek için.Ayni hatayı bendede verdi.

suan düzeldimi ?

Halen devam ediyor acil bir işimiz olsa gümbürtüye gidicez ne biçim iş ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

knightın sitesine girip giriş yapmadan şifremi unuttum bölümünden belki degiştirebilirsiniz

yok bro ya şifremi unuttum yapınca bu char g1e kayıtlıdır ordan değiştirin ıvır zıvır diyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Knight'ın resmi sitesinden oluyor.
  • Ya beyler G1 sorunu halen düzelmemiş.Yoksa sadece bendemi dewam ediyor bi bakıp yazarmısınız.Şifremi degistiricem herseyi yazıyorum dogru şekilde bi hata algilandi tekrar deneyiniz diyip duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ben_efe94

Knight'ın resmi sitesinden oluyor.

dostum zaten KO nun resmi sitesi g1e yönlendiriyo yeni charlar için bu uygulama g1 dende hala şifre değişmio sorun var
  • Bu ne ya rezil herifler eger charimiz hacklenmiş olsa Şu anda soyuluyor olsa şifreyi degistiripde kurtaramıcaz rezalet ya
  • quote:

Bu ne ya rezil herifler eger charimiz hacklenmiş olsa Şu anda soyuluyor olsa şifreyi degistiripde kurtaramıcaz rezalet ya

evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.