Şimdi Ara

Sıfırdan Matematik Öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün sıfırdan matematik öğrenmeye başlıyorum. Zamanla bu başlığı editleyeceğim.

Tavsiyelerinize açığım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Klasik: Antrenmanlarla Matematik al hocam hızlıca bitirmeye odaklanarak çöz. YGS tarzı hallettikten sonra Yeni Tarz (Dolambaçlı) sorularda yorum yapabilmen için bolca o tarzdan çözmek gerekiyor. O da bitince tamam (sanırım). Ben bu yolu izliyorum 250k gecen sene okuldan dolayi ve corona etkisinden calisamamistim. Bu sene kararlıyız yapacağız diyelim.

• Hocam herhangi bir sınav için mi yoksa kişisel merak mı?

• Sınav için hem de kişisel gelişim için matematik öğreniyorum.

• ZewZack kullanıcısına yanıt
    Antrenmanlarla Matematik 1 var. Onu kullanıyorum.

• Sınav matematik bilmekten ziyade hızlı soru çözebilme yeteneğini ölçüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende sıfırdan başladım bu senenin başından devam edeceğim 1 ay ara verdim sınav bittiğinden beri. Tavsiyem şu olacak youtube'u etkin kullanın not kağıdı vs kullanmayın pc'den çözün direk sonra kağıtlar evde toz tutuyor çalışmak istediğiniz yere götüremiyorsunuz eski bir tableti kitap okuyucuya çevirip notlarınızı ona yollayın pdf formatında çalışabilirsiniz bir tanede ufak defter alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borsayı sıfırdan öğrenmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kpss için matematik kaynağı önerin pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik seviyeniz ne kadar gelişti? Bilgilendirir misiniz?

• aydox7 A kullanıcısına yanıt
    Antremanlarla mat bitince gür çöz. Karekök çöz ama sınavlara girmeden yeni tip sorular yazan yayın evlerinin kitaplarını yalayıp yutmadan sınava girme. Örneğin apotemi, acil yayınları, orjinal yayınları gibi. Bunları en son çöz. Sıfırdan başlayıp günde 15 saat çalışarak 2018 tyt de matta 38 net seviyesine çıkan biriyim. Yeri geldi 3 gün uyumadan çalıştım. Aşırı hırslı yapım vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 4 Eylül 2020; 17:38:39 >
  • aydox7 A kullanıcısına yanıt

Sıfırdan çalıştığım için yani taa ortaokul 5'den başladım lise 1 konularına kadar geldim biraz uzun sürdü. Şimdi ise fonksiyonlar , türev integral gibi şeyler için alt yapı yapmak var kafamda.

Baya sıkı sıkı çalışmanız lazım , evde rahatsanız çok rahat öğrenebilirsiniz fakat rahat değilseniz bazı soruları anlamaya çalışmak uzun sürüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.