Şimdi Ara

Sıfırdan Knight!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beramus'ta 0 dan başlasam lvl kasmaya yani yeni üyelik! Tabi yaz içn pre. almayı düşünüyorum! Sizce çok mu zorlanırım?

• Beramus Gibi Sağlam Bi Serverda Başlamanı Tavsiye Etmem 70 LvL Asas Elinde Dual +8 Shard Olsa Gene Zor İş Yaparsın Çünkü En Çok Dupe Olan Server Beramus Ve Cypher Bu 2 Serveri Hiç Tafsiye Etmem Sen Yeni Serverı Bekle Gelcek Yakında Resmi Siteden Açıklama Yapıldı Ama Gelceği Konusunda Ama Zaman Belli Değil
  • Ronarktada Piyasa Çok Ucuz ve LwL Farkıda Çok Olmaz Ordada Oynayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

Beramus Gibi Sağlam Bi Serverda Başlamanı Tavsiye Etmem 70 LvL Asas Elinde Dual +8 Shard Olsa Gene Zor İş Yaparsın Çünkü En Çok Dupe Olan Server Beramus Ve Cypher Bu 2 Serveri Hiç Tafsiye Etmem Sen Yeni Serverı Bekle Gelcek Yakında Resmi Siteden Açıklama Yapıldı Ama Gelceği Konusunda Ama Zaman Belli Değil

lütfen insanları yanıltma öyle bir açıklama yapılmadı eğer yapıldıysada lütfen link ver

eğer başlıcaksan ronark ta başla derim ama orda da koxpu kuran 65 oldu onun için eğer beklerim diyosan yeni serverı bekle bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 30 Haziran 2007; 0:14:15 >
  • Teşekkürler ronark'a girerim o zmn!!
  • Ya yeni serverı bekle
    Yok bekleyemem diyosan ronark
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon7

quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

Beramus Gibi Sağlam Bi Serverda Başlamanı Tavsiye Etmem 70 LvL Asas Elinde Dual +8 Shard Olsa Gene Zor İş Yaparsın Çünkü En Çok Dupe Olan Server Beramus Ve Cypher Bu 2 Serveri Hiç Tafsiye Etmem Sen Yeni Serverı Bekle Gelcek Yakında Resmi Siteden Açıklama Yapıldı Ama Gelceği Konusunda Ama Zaman Belli Değil

lütfen insanları yanıltma öyle bir açıklama yapılmadı eğer yapıldıysada lütfen link ver

eğer başlıcaksan ronark ta başla derim ama orda da koxpu kuran 65 oldu onun için eğer beklerim diyosan yeni serverı bekle bence

Bilip Bilmeden Yorum Yapma Bi Araştır Al Sana Link

http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=5598

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunun resmi sitesiwww.knightonlineworld.com

orda yazmadığı sürece inanmayın

yeni serverın geleceği yaklaşık 1 ay öncesinden söylenir ve şöle bir başlık olur

A new world will be coming!!!

dear K.O players

12. World . . . . . . . will be coming on ../../....

madem öle sölermisin

kesin tarih? ve server adı?

K.O nun başında olanlar kesin tarihi ve serverın adını bilirler ve bunu tam olarak belirtirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 30 Haziran 2007; 0:22:06 >

• ne alakası war ben beramustayım 65 lvl ım cok kolay adam kesıorum silwer pre de war bosuna alakasız konusmayın arkadaslar
  • quote:

oyunun resmi sitesiwww.knightonlineworld.com

yeni serverın geleceği yaklaşık 1 ay öncesinden söylenir ve şöle bir başlık olur

dear K.O players

madem öle sölermisin

K.O nun başında olanlar kesin tarihi ve serverın adını bilirler ve bunu tam olarak belirtirler

Görmüyonmu Gm Sitede Söylemiş Tarih Ve İsim Belirtmedim Ben Hatta Ama Gelcek Yeni Server

Zuahahah Yarıldım Yaw İlahi Siz Yoqmusunuz 65 LvL da Beramusta 600k Np War Ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarkanBey -- 30 Haziran 2007; 0:27:03 >

• ya sadece iddalara cevap verio öle bişey yok dio ileride yeni bir server açıcaz ama bu sitede belirtilcek diyo

yani en az 1 ay war serverın açılmasına

konunun başlığına dikkat et

yeni server gelecek deil // yeni server hakkındaki iddalara yanıt
  • quote:

dear K.O players

madem öle sölermisin

Dikkatli bak . Orda adam yeni serveri açıyoruz dememiş. açacağız demiş. Yani tarih belli olunca zaten yazcaklar.

Ama sonuçta adam server gelecek diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mélih_ -- 30 Haziran 2007; 0:30:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mélih_

quote:

dear K.O players

madem öle sölermisin

Dikkatli bak . Orda adam yeni serveri açıyoruz dememiş. açacağız demiş. Yani tarih belli olunca zaten yazcaklar.

Ama sonuçta adam server gelecek diyor

Bırak Anlatma Arkadaş Sabit Fikir Yaw Kardeş Beramusta Kasılmaz Ben Bunu Diom

• ya ronarkta kasılmaz

62 roguem var sağlam olmama rağmen kesiolar beni :S

nick: IfootballmyjobI

bilen bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeirdTilky

Ronarktada Piyasa Çok Ucuz ve LwL Farkıda Çok Olmaz Ordada Oynayabilirsin

ronarkta oyna.. ama göze alabiliyosan bağzı şeyleri.. item yapmak o kadar kolay diil.
    şöle bi durum var bi tarafta çok sağlam adamlar,diğer tarafta ezikler.
    ortasıy ok yani
  • ben beramusda warriorum 63 lwl orc istersen yardim ederim = )
  • Başlıyacaksan yeni serverlardan birinde başla eski serverlarda bir şeyler yapmak cok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: drumeki

Ben beramus'ta 0 dan başlasam lvl kasmaya yani yeni üyelik! Tabi yaz içn pre. almayı düşünüyorum! Sizce çok mu zorlanırım?

EVT İnsallah Server SEneye Gelcek Diyolar .
    Ozaman Oynaya Bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeNaNN

quote:

Orjinalden alıntı: drumeki

Ben beramus'ta 0 dan başlasam lvl kasmaya yani yeni üyelik! Tabi yaz içn pre. almayı düşünüyorum! Sizce çok mu zorlanırım?

EVT İnsallah Server SEneye Gelcek Diyolar .
    Ozaman Oynaya Bilirsin

O Kadarda Değil En Geç TemmuZ ortası Bence Weya Ağustos Başı
  • ronarkta ac
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.