Şimdi Ara

sıfırdan çok çalışarak holding sahibi olunabilinir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direk adanalı tandıklarımızdan alıntı yapayım, zamanında sabancılar kayseriden adanaya pamuk tarlasında çalışmak için göç ediyolar, zamanın adanalı bir ağası var isteyen iş yapacam diyen insanlara çok uzun vadeli borçlar veriyor, yine zamanın parası 10 bin lira gibi bir para yanlış olmasın, bunlar pamuk tarlasını alıyolar, lakin pamuğun arasında ot da yetiştirip suriye gibi ülkelerden satışını yapıyolar. Zamanında bizat görüp o tarlarda çalışmış insanların anlatımıdır.

Zannetmeyin herşey helal, alayı haramcı bunların. Git ol bakalım 550 ytl asgari ücretle holding sahibi.
  • COK LAF YALANSIZ, COK MAL HARAMSIZ OLMAZ.

• Sabancı ve Koç gibi birçok büyük holdingler Her mahalleye bir zengin döneminde devletin hıybeye verdiği paralarla bu kadar büyüdü.
  • Olur bence ama çok zeki olup doğru hamleler yapmalı ve de cesur olmalı.Çalışkanlık da önemli faktör tabi
  • erkeksen zor ama kız olsaydın şansın olurdu.
  • az para helalsiz,çok para haramsız olmaz.

sen büyük holdinglerin arka planda ne gibi işler çevirdiğini biliyormusun?
  • Ben inanmıyorum ...
  • çalışmaktan kastedilern birisinin altında çalışarak değil tabiki arkadaşlar ticaret yaparak! Hangi şirketti hatırlmıyorum ama ABD'nin en büyük kargo şirketlerinden birisinin sahibi çöyle başlamış işe;

Önce yerde para bulmuş, bu para ile 1 kasa domates almış, satmış 2 kasa almış, 3 kasa almış derken yıllar sonra kendi kamyonu ile domatesleri satmaya başlamış yine yıllar yınra 2. kamyonu, 3. kamyonu derken adam bugün Dünya'nın en büyük kargo şirketlrinden birininin sahibi ki buna benzer olaylerın belkide en çok olduğu olay Türkiye'dir. Araştırın holding sahiplerini en az %70'inin sahibinin babası çobandır.

Haram ile de para kazanılır ama birkaçtanesi haraöm ile olmuş diye bunu parası olan herkese mal etmek yanlış, bırakın fakir edebiyatı yapmayı
  • ben inanmıyorum şahsen.
  • En ufak bir dükkanı bile açtığında hava parası mafyası seni engellemek isteyenleri. Birçok zorlukla karşılaşıyorsun. Tek başına olabileceğini asla düşünmüyorum. Çok sağlam bir ekiple belki. Oda yıllar alır diye düşünüyorum...
  • cumhuriyetin kurulmasından sonra devlet yerli sanayiyi ve milli burjuvaziyi oluşturmak için küçük işletmecilere girişimcilere destek oldu, büyük teşvikler yaptı, 1 adım atanın arkasından 3 adım da devlet ittirdi. bu sabancıların koçların zenginliği o dönemlere dayanır.
  • sabancı koç yaşar doğuş bunların hepsi tabiiki mafya ama yararlı mafyalar bunlar devlet her yaptıklarına göz yumuyor çünkü adamlar 3 kazanıolarsa 1ini devlete yatırım olarak yapıolar
  • Gayr-ı meşru yaparsan olunabılır ama bu ülkede 0'dan ekmek alıcak paran yoksa imkansız :)
  • Hayaller güzeldir
  • Konuyu açan arkadaş ülkemizin sayılı zenginlerinden biridir.

• 0 dan başlayarak olamazsın illaki karanlık işlere gireceksin arkana birilerini alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraaktas

çok laf YALANSIZ çok para HARAMSIZ olmaz.

Güzel Laf

Konuya gelirsek, çok çalışarak holding sahibi olunmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_N_Y

Evet arkadaşlar holdingler çok çalışarak (özellikle de rahmetli sakıp sabancı kendisinin çok çalışarak buralara geldiğini büyük başarılar neticesinde sabancı grubunun bugünlere geldiğini ifade etmiştir. Ama bana göre bu ifadeler tamamiyle yanlış. Çünkü bir insan çok çalışsa bile sıfırdan nasıl zengin olur ki benim görüşüme göre bunlar büyük mafya!!! sizce de öyle değil mi? işte bazı tanınmış global pazarın aktif birer aktörleri haline gelmiş holdingler ve tarihçeleri

sabancı holding> http://www.sabanci.com/sabanci_i.asp?M=1&K=3&I=11

koç holding > http://www.koc.com.tr/tr-TR/Corporate/History/

doğuş holding> http://www.dogusgrubu.com.tr/tr/icerik/339/1/web_kurumsal/tarihce/

uzun vadeli girisken olacan cesur olacan batiracan kan emecen formul bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olacagim

• Devlet bunlara yardım etti de ondan baya eskiden yoksa sıfırdan mumkun değil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.