Şimdi Ara

<<<<<<<<<<<<Sıfır Ürün Garantili Sapphire RX 590 Nitro+ 8GB>>>>>>>>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
4
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Kartı servise gönderdim ve ürün sıfırı ile değiştirilmiştir. Kutudaki bandrolü duruyor. Kutuyu açmadık.

Kartı forum üzerinden bir arkadaşa satacaktık fakat kendi testlerimde coil whine olduğunu farkettim. Sağolsun arkadaş anlayış gösterdi. Kartı satıştan çekiyorum. İlginize teşekkür ederim.

Merhaba,

Sistemde aktif olarak kullanılmakta. Daha üst seviye bir karta geçiş yapılacağından satmaya karar verdik. Tüm kutu aksesuarları duruyor. Satın alma tarihi 05.02.2019 ( 2 yıl garantili )

Görsel isteyen olursa atılır.

Pazarlık teklif etmeyin. Tek Fiyattır ; 1200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oddoTR -- 7 Aralık 2019; 21:56:28 >

• Takip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İLETİŞİM NUMARASI GÖNDERİR MİSİNİZ ?
    ,
  • Ekran kartınız, nitro plus sanırım. Special Edition lar mavi oluyor diye biliyorum. Sonra alan arkadaşla papaz olmayın :)
  • ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    Siyah olan rengi de var. İnternetten bulabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederim.

• Fiyat güncellendi. Pazarlık teklif etmeyin. Takas düşünmüyoruz.
  • Özel bir fiyat verirseniz alayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat takip

• Kartı forum üzerinden bir arkadaşa satacaktık fakat kendi testlerimde coil whine olduğunu farkettim. Sağolsun arkadaş anlayış gösterdi. Kartı satıştan çekiyorum. İlginize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oddoTR -- 10 Kasım 2019; 14:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oddoTR

Kartı forum üzerinden bir arkadaşa satacaktık fakat kendi testlerimde coil whine olduğunu farkettim. Sağolsun arkadaş anlayış gösterdi. Kartı satıştan çekiyorum. İlginize teşekkür ederim.
    Kart Barış hocamın bir arkadaşına aitti.Bu gün alışverişi yapmak için buluşacaktık fakat kendisi emin olmak adına kartı teste soktu ve kartta coil whine olduğunu gördü.Bu yüzden alışverişi iptal ettik kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.Nadir kalan forum üyelerinden.Teşekkürler Barış hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl

Kart Barış hocamın bir arkadaşına aitti.Bu gün alışverişi yapmak için buluşacaktık fakat kendisi emin olmak adına kartı teste soktu ve kartta coil whine olduğunu gördü.Bu yüzden alışverişi iptal ettik kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.Nadir kalan forum üyelerinden.Teşekkürler Barış hocam

Alıntıları Göster
    Eyvallah Veysi Hocam, Tekrardan teşekkür ederim. Varol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.