Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SIFIR - UPSET 1500VA Line Interactive UPS MA-1500 - 399TL>350TL Satın Al 20 Ekim 2019 12:42 1 1 SIFIR - UPSET 1500VA Line Interactive UPS MA-1500 - 399TL>350TL Ürün sıfırdır hiç kullanılmadı 5-6 aydır köşede duruyor iki Ayda Bir şarj edip boşaltım akülere bir şey olmasın diye. Takas olarak sadece SSD ile takas düşünüyorum.Pazarlık mantıklı miktarlarda vardır nede olsa sünnettir :)Gönderim UPS ile yaparım Kargo bana aittir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 399 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Saeco SM6585/00 SIFIR KAPALI KUTU PİYASA ALTI FİYAT Steam Bakiyesi Arıyorum %30 İndirimli Company of Heroes 3 - STEAM KEY Üst Düzey Oyuncu Bilgisayarı ile Takaslık PS5