Şimdi Ara

SIFIR SONY PSP 3004 SLİM FIRMWARE + 8GB HAFIZA + SİLİKON KILIF + 2 DVD OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  SIFIR SONY PSP 3004 SLİM FIRMWARE + 8GB HAFIZA + SİLİKON KILIF + 2 DVD OYUN

SIFIR AYARINDA - KULLANILMAMIŞ
    Sony PSP 3004 Model Slim Oyun Konsolu FIRMWARE li
    VERSİON SİLİNSE BİLE SİZE YENİDEN VERSİYON YÜKLEMEYİ ÖĞRETECEĞİM!!!
    Silikon Kılıf
    8GB Hafıza Kartı
    2 Adet Ekran Koruyucu Stiker
    * 2 DVD OYUN *

İŞ BANKASI HAVALE İLE : 410 TL

ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMALAR

1. Ekranında ve Kasasında ürünün herhangi bir yerinde en ufak çizik yoktur.
    2. Ekranında ölü pixel yoktur. Çiziksizdir. Alındığında Ekran koruyucu stiker yapıştırılmıştır. Çizilmesi mümkün değildir.
    3. Ürün ilk alındığı haliyle durmaktadır kullanılmamıştır.
    4. Memory Stick den Oyun Çalıştırabilir.
    5. Orjinal Oyunları Çalıştırabilir.
    6. Cihaz Kapanınca Hafıza kartına yüklediğiniz oyunlar ve Yazılımı silinmez, Sadece Görünmez Olur Gerekli işlemi Yapınca yeniden Görünür hale gelir, bu bir sorun değildir, olağan bir durumdur.
    Cihaz ile birlikte Kapanması durumunda yapılması gerekenleri açıklayan manuel mevcuttur.

7. Siyah silikon kılıf, PSPnizin kasasını darbe çizilmelere karşı koruyacak
    8. 1 tane ekranda yapıştırılmış, 1 adet yedek paketinde ekran koruyucu stiker yollanacaktır (toplam 2 ADET)

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

* Orjinal Ürün,
    * Garantisi Yoktur, Garantisinin olmaması Ürünün Spot Olmasından Kaynaklanmaktadır,
    * Yazılım Yüklenmiş backup oyun oynanabilir.
    * Renk : Siyah

PAKET İÇERİĞİ :

1. Psp 3004
    2. Şarj Cihazı
    3. USB data kablosu
    4. Batarya
    5. Yazılı Dokümanlar/ Kullanım kılavuzu (Eng)
    6. Fw işlemi Kullanım Kılavuzu
    7. 8 Gb Memory Stick Duo
    8. Siyah Silikon Kılıf
    9. 2 adet Ekran koruyucu stiker. (bir tanedesi ekranda yapıştırılmış durumdadır.)
    10. 2 DVD Oyun. Oyunları siz seçin.

YANINDA GÖNDERECEĞİM
    EKRAN KORUYUCU PAKETİ RESMİDİR.

Dürüstlüğümü ve Güvenilirliğimi bugüne kadar yapmış olduğum satışlardan görebilirsiniz.
    % 100 OLUMLU profilim ile satışlarıma devam ediyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• burada

bu cihazı

bu fiyata

10000 işlemde 10000 olumlu yorum bile alsanız bu fiyata satamazsınız.

yine de iyi satışlar
  • SIFIR AYARINDA - KULLANILMAMIŞ

hangisi sıfır ayarındaysa temiz ikinci el oluyor.. kullanılmamıssa sıfır oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 4 Mart 2010; 0:40:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

SIFIR AYARINDA - KULLANILMAMIŞ

hangisi sıfır ayarındaysa temiz ikinci el oluyor.. kullanılmamıssa sıfır oluyor...

• kral kral ürün
  • %100 olumlu yorum da iyi yani şimdi orada hakkını yememek lazım.

fakat gg nin sistemi değişti yorum ve puanlama sisteminde artık son 1 ayı gösteriyor. daha önce ne olduğunu bilemeyiz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magborat -- 4 Mart 2010; 12:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magborat

%100 olumlu yorum da iyi yani şimdi orada hakkını yememek lazım.

fakat gg nin sistemi değişti yorum ve puanlama sisteminde artık son 1 ayı gösteriyor. daha önce ne olduğunu bilemeyiz tabi

şimdi yukarıdaki resme bakarsanız sağ tarafta son 12 ayda 138 olumlu yorum aldığımı görürsünüz.

Sevgili "magborat"

bu sadece bir ilandır. Acil Satılık bir ürün değildir. Mutlaka satmak zorunda olduğum bir üründe değildir. Bana 410 TL ye geldi alan yoksa bende kalır. Ne bunu nede gg profilim kendinize bu kadar dert etmeyiniz. Profilimi burda göstermemin tek sebebi Ticari kimliğimle ilgili insanları biraz olsun fikir sahibi yapmaktır.

Ayrıca benim hakkımdaki yorumlarınızdan çok art niyetli biri olduğunuz kanısına vardım. Eminim bu yazımın üzerine bir cevap vermek isteyeceksinizdir. Ama ben göremicem yazdığınız cevabı. Sizi ve yazdıklarınızı dikkate almıyorum. Siz yinede verin cevabınızı rahatlayın. Ardında beni engelleyiniz. Birdahada beni muattap almayınız.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. si gg da bir sürü satış yapan var orasının fiyatları ayrı dh fiyatları ayrıdır.
    2.si örnegin ben n97 telefonu 2000 tl ye kazık yiyerek aldım sattıgım fiyatta 2000 lira olursa bu fiyat pahalı olmaz mı sizce diğer fiyatlara nazaran... sizin aldıgınız fiyat üzerinden değil ürünün 2.el piyasası fiyatları goz onunde alınır... Fiyatlar atmasyon ama anlaşılır olması için abarttım biraz
  • bak ben bu psp yi alırım ama kurban bayramından sonra elimde şuanda 300tl war kurbanda bu para yetişir satarsan mesaj at telime 0545 359 76 79 mesaj at tele ödeme nasıl yapılcak ve sana nasıl güvenebilirim falan hepsini yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.