Şimdi Ara

SIFIR RYZEN 5 2600 - 1100TL - TEK FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SIFIR RYZEN 5 2600 - 1100TL - TEK FİYAT
    OCAK 2019 VATAN FATURALI KAPALI KUTU - UPS KARGO İLE KARŞI ÖDEMELİ İNİDİRİMLİ GÖNDERİLİR ORTALAMA 15TL TUTAR.

RYZEN 5 2600 - SIFIR KAPALI KUTU VATAN FATURALI - 1100TL TEK FİYAT
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 19 Şubat 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul, Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam ürünlerin sıfır fiyatları birçok sitede hemen hemen aynı . Bazı sitelerde daha uygundur.

Revize şarttır bilginize .
  • Sizin ilanlarınızda fiyatlar mağazan daha pahalı. Forum kuralları gereğince mağaza fiyatından pahalı ürün satmak uygun olmamalı diye bir şey vardı. Bence adminler ilgilenmeli
  • S. A hocam anakart işlemci için Bi fiyat alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The analyzer T kullanıcısına yanıt
    Lütfen nanokatalog ve teknolojipazar dışında daha ucuz olan linkler verirmisiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ıspır I kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam. Özel mesaj yoluyla cevaplandı.

• Sagoopa1925 kullanıcısına yanıt
    Bu ürünlerde sıfır olduğu için olabilirmi acaba? Büyük harflerle belirttim. Uygundur? Derken? Nanokatalog ve teknolojipazar dışında link alabilirmiyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer fiyatta indirime gideceksen ryzen 2600 alabilirim yoksa sıfır almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fajali

Bu ürünlerde sıfır olduğu için olabilirmi acaba? Büyük harflerle belirttim. Uygundur? Derken? Nanokatalog ve teknolojipazar dışında link alabilirmiyim?

İlk linki kopyaladım .

• Sagoopa1925 kullanıcısına yanıt
    Evet. Yanlış ürün kopyaladınız teşekkürler.

Benim ürün AORUS ELITE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fajali -- 27 Ocak 2019; 5:20:55 >
  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    80 defa SIFIR yazmama rağmen siz sıfır alın lütfen.

• Şuan n11 de sıfırı çekle birlikte 1050 liraya denk geliyor.

• Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :)

• www.bizdehesapli.com
    AMD RYZEN 5 2600 3.9GHz 65W Wraith FAN AM4+
    https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-5-2600-3-9ghz-65w-wraith-cooler-am4-urun-RYZ2600

• 1100+15tl kargo alacakmısınız?

• Antakya'dasınız merkezi bir ilde değilsiniz elden alma ihtimali çok düşük. İnternet mağazalarından kendi adına faturalı 1150 ye alabilecekken neden senden alsınlar ki hocam. Bence 900-1000 arası vermelisiniz ki insanların sizden alırken gireceği riske değsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCBudur -- 28 Şubat 2019; 9:6:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCBudur

Antakya'dasınız merkezi bir ilde değilsiniz elden alma ihtimali çok düşük. İnternet mağazalarından kendi adına faturalı 1150 ye alabilecekken neden senden alsınlar ki hocam. Bence 900-1000 arası vermelisiniz ki insanların sizden alırken gireceği riske değsin.
    doğrudur merkezi bir ilde değilim. şöyle açıklayım her parçadan 50-100 tasarruf edip sıvı soğutma kulaklık vb. ekipmanı bedavaya getirmek güzel olur diyenler alıyor. ekran kartından 100 axess kazandı, fakat işlemciden de kazanamıyor ikinci el yada bu tip ürünleri alıyorlar. risk faktörü elbette var fakat referanslara bakılarak çözülebiliyor. referanslarım yüzlerce indirim çeki değil bi kaç oem ürün.

bide indirimlerde fazla açıldım. bu yüzden aldığım ürünleri aldığım fiyatlardan satışa çıkardım. 3-5 gün yada ay fark etmez satılmazsa çevremdeki arkadaşlar sistem istediğinde satar yada kullanırım. :D

sizce öyle bana görede sıfır üründen niye zarar edeyim düşüncesi var. yani herkes keyfine göre yapıyor bişeyler. Pazar ola;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.