Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - Sıfır Razer Hammerhead True Wireless X Satın Al 27 Ekim 2022 09:28 1 1 SATILDI - Sıfır Razer Hammerhead True Wireless X Razer Hammerhead True Wireless XItopya dan aldım bozuk çıktı yenisini yolladılar. Ama yenisini açmadım. Sıfır kapalı kutu. Fatura vs her şeyi duruyor. Aldığım fiyattan vereceğim. Satma sebebim biraz daha kibar bir ürün alacağım. Kutusu biraz iri kulaklıklar da bi tık büyük. Gecikme oyun modunda hissedilmiyor. Ses kalitesi hakkında yorum yapmıyorum baya yüksek ve güzel bir sesi var. Baslar güçlü. Tek kusuru kutusu biraz büyük. Cebe falan atınca kaba oluyor. Daha önce soundbeast air 3, realme air neo ve airpos 2. nesil kullandım belki o yüzden büyük gelmiş olabilir.SATILDI - 1150TLWhatsapp : 0541 583 1982 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Lenovo E16 Thinkpad 21JT0017TX RYZEN7-7730U 40GB 512SSD + 512SSD [SATILDI] Nintendo Switch Lite [SATILDI] Amd 7700 - Rtx 4070 - 32 Ram - 1tb ssd [SATILDI] Asus Dual GeForce RTX 4070 OC DUAL-RTX4070-O12G GDDR6X 192Bit DX12