Bildirim
SIFIR RAM ALDIK, BİP SESİ GELİYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
taktığın yuvayı değiştir -
denedim sorun devam ediyor. Diğer 256 MB olan ramı taktığım zaman sorun çıkmıyor! -
256 lığı öne 2 gb lığı arkaya tak ikisini birden. eğer görmezse anakart kaldırmıyordur -
yaptım ama yine görmedi, bip sesi gelmedi ama sadece 256 gördü.
ANAKART neden kaldırmasınki? (MSI PM8PM)
LGA775, VIAP4M800Pro, FSB1066/800, 2DDRII533, 3PCI, 1AGP, 2SATA, int. 6csat. audio, integrált VGA, LAN, 8USB2.0, mATX
FSB, 2xDDR II 533/400 (max2GB)
-
max 2 gb yazmış....PSU n ne peki? -
max 2 Gb diyor evet ama, ben zaten 1 adet 2 GB ram takıyorum olmazmı yani?
psu: ATX 350 -
2xDDR II 533/400 (max2GB)
anakart kaldırmıyor bence ya..çünkü düşünsene adamlar 2 tane ram yuvası koymuş, ve max. 2 gb demişler. sen tüm maximumu tek yuvada kullanıyorsun. 1 gb normalde 1024 mb ya, bazı firmalar bunun ayarını 1000 mb olarak alıyorlar. 2 gb normalde 2048 mb iken adamlar 2000 olarak hesap ediyorlar. yai 48 mb aşmış olabilirsin. bu sadece beim tahminim emin değilim onu da söyleyim.. -
şimdi şöyle birşey var 2 tane 1 GB koysan:
1024+1024=2048 yapar, biz tek slota 2 GB taktık yine 2048 oldu. Bundan sonra ayriyetten ram taksak ozaman kabul etmemesi lazım ki dediğin gibi olsun diye düşünüyorum.. -
ama adamların tek bir slot voltajını maximuma göre ayarladıklarını pek sanmıyorum -
2gb 2048mb demektir zaten onunla bi ilgisi yok. 256mb lık rami takmadan sadece 2gb lık rami takıp denedin mi.. buda olmazsa ya ram bozuk ya da anakart uyumsuzluk gösteriyordur. -
dostum arkadaşın dediği gibi ekran kartın kaldırmıyor olabilir -
voltaj az geliyor olabilir.
elindeki eski ramlerini takarak. anakartın biosuna girip voltaj ayarlarına bakmanı öneririm.
eğer voltaj ayarı var ise 1,90 - 2,0v yapıp tekrar deneyebilrsin. -
256 mb takma sadece 2 gblik olanı tak aynı anakart bende vardı ben sorunsuz olarak kullanıyodum 2gb voltajla ilgili bi sorun olamaz
anakartın teknik verilerinde yazıyo zaten max2gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkika -- 7 Mart 2008; 5:08:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X