Şimdi Ara

sıfır peugeot 208 siparişi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar peugeot 208 sipari vermek için bayiye gittik kapora olarak 1000 tl istediler ve paranın kalan kısmını bir hafta içinde getirin dediler aracı teslim tarihi olarak 1 buçuk ay sonra dediler ilk defa sıfır araç alacağımız için tereddüt ettim paranın tamamını araç tesliminden önce alması sizce doğrumu? ve arac ne kadar sürede gelir erken gelme ihtimali nasıl olur?

• Bayi Yetkili Satıcı olduğu için geri vites yapmaz verdiği tarihte teslim eder aracı siz gönül rahatlığıyla verebilirsiniz araç bedelini.

Ama normal sıradan bir galeri olsaydı tavsiye etmezdim.
  • allah kaza bela vermesin hayırlı olsun,hangi donanım ve hangi bayiden aldınız acaba?
  • 300-500 TL kapora verirsiniz araci sizin icin siparis gecerler araba gelmeye yakin yani 1 hafta kala ararlar sizi araciniz haftaya x gun teslim edilcek paranizi hazirlayin diye ararlar kredi cekcekseniz kredi islemlerine baslarsiniz yoksa paranizi hazirlarsiniz arac gelmeden 1 gun once ararlar araciniz turkiyeye geldi yarin bayimize teslim edilcek derler ertesi gun arac geldi derler araciniza bakarsiniz ruhsat islemleri icin vekalet falan verirsiniz paranizi odersiniz islemler baslar.En azindan benim aldigim iki aracimdada bu islemi yaptim cunki olmayan aracin parasi alinmaz belki doviz duscek veya birden yukselcek bayi bunu goze alamaz bence. Olmayan aracin parasida teslim edilmez isterse en guvenli firma olsun. Kredi cekmek isteseniz banka ne dicek? Olmayan hayali aracimi rehinlicek? Yani bence kaporanizi verin paranin tamamini vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roy84

allah kaza bela vermesin hayırlı olsun,hangi donanım ve hangi bayiden aldınız acaba?

29,900 tl ye ankara daki bayiden aldık. teşekkur ederim Allah herkese nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

300-500 TL kapora verirsiniz araci sizin icin siparis gecerler araba gelmeye yakin yani 1 hafta kala ararlar sizi araciniz haftaya x gun teslim edilcek paranizi hazirlayin diye ararlar kredi cekcekseniz kredi islemlerine baslarsiniz yoksa paranizi hazirlarsiniz arac gelmeden 1 gun once ararlar araciniz turkiyeye geldi yarin bayimize teslim edilcek derler ertesi gun arac geldi derler araciniza bakarsiniz ruhsat islemleri icin vekalet falan verirsiniz paranizi odersiniz islemler baslar.En azindan benim aldigim iki aracimdada bu islemi yaptim cunki olmayan aracin parasi alinmaz belki doviz duscek veya birden yukselcek bayi bunu goze alamaz bence. Olmayan aracin parasida teslim edilmez isterse en guvenli firma olsun. Kredi cekmek isteseniz banka ne dicek? Olmayan hayali aracimi rehinlicek? Yani bence kaporanizi verin paranin tamamini vermeyin.

bugün kapora verdik haftaya kadarda paranın tamammını istiyorlar. satış temsilcisinin dediği eğer pranın tamamını vermezseniz size araba geldiğinde fiyat garantisi vermem diyor pek mantıklı gelmedi ama anlamadım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ozen74

quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

300-500 TL kapora verirsiniz araci sizin icin siparis gecerler araba gelmeye yakin yani 1 hafta kala ararlar sizi araciniz haftaya x gun teslim edilcek paranizi hazirlayin diye ararlar kredi cekcekseniz kredi islemlerine baslarsiniz yoksa paranizi hazirlarsiniz arac gelmeden 1 gun once ararlar araciniz turkiyeye geldi yarin bayimize teslim edilcek derler ertesi gun arac geldi derler araciniza bakarsiniz ruhsat islemleri icin vekalet falan verirsiniz paranizi odersiniz islemler baslar.En azindan benim aldigim iki aracimdada bu islemi yaptim cunki olmayan aracin parasi alinmaz belki doviz duscek veya birden yukselcek bayi bunu goze alamaz bence. Olmayan aracin parasida teslim edilmez isterse en guvenli firma olsun. Kredi cekmek isteseniz banka ne dicek? Olmayan hayali aracimi rehinlicek? Yani bence kaporanizi verin paranin tamamini vermeyin.

bugün kapora verdik haftaya kadarda paranın tamammını istiyorlar. satış temsilcisinin dediği eğer pranın tamamını vermezseniz size araba geldiğinde fiyat garantisi vermem diyor pek mantıklı gelmedi ama anlamadım ya

Karar size kalmis ama kim olmayan araca para verirki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta fiyat yardım!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu siparişişlerinde belli bir tarihi geçerse parayı(kaporayı) geri alma olayı varmı
  • araç gelmeden,onlara fatura edilmeden ne yapacaklarmış paranın tamamını?neyin ötv-kdvsini yatıracaklarmış?gerçi ne yapacakları açık;parayı kullanacaklar...

düpedüz fırsatçılık...yeni araç,talep çok,işine gelirse diyorlar kibarca...tam bize göre,Türk mantığı işte...

yerinizde olsam alışverişi usulüne göre yapan,çakal olmayan başka bir bayiden alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

araç gelmeden,onlara fatura edilmeden ne yapacaklarmış paranın tamamını?neyin ötv-kdvsini yatıracaklarmış?gerçi ne yapacakları açık;parayı kullanacaklar...

düpedüz fırsatçılık...yeni araç,talep çok,işine gelirse diyorlar kibarca...tam bize göre,Türk mantığı işte...

yerinizde olsam alışverişi usulüne göre yapan,çakal olmayan başka bir bayiden alırım...

+1
    araç bayiye gelmeden parasının istendiğini ilk defa duyuyorum. Aracı gözlerinizle görmeden kesinlikle para vermeyin bence.

• Bir problem olacagini sanmiyorum ama yeni zamda gelmez diye dusunuyorum.arac gelmeden vergisi filanda yatmiyacak ilginc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaporayı kredi kartından öde

istediğin an iptal edebilirsin

• bence aracı görüp test etmeden araç alınmaz...hele paranın tamamını ödemek riskli..
  • Hayirli olsun araciniz.

Ankaradaki hangi bayiden aldiniz ?

3 Pug bayisinden de sikinti cikacagini sanmiyorum ama araci gormeden paranin tamamini vermeyin.

Canlari firsatciliktan cok yandi ama hala devam ediyorlar anlasilan.

Bence bu durumu genel merkeze de iletebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel merkezle bir görüşme yapmak istiyorum bnde, galiba frsatçılık yapıyorlar, araç az talep çokmuş onlarda işinize gelirse diye tavırdalar eğer parayı erken ödersek bize araç teslimde sıkıntı çıkarırlar mı acaba geç vermek ya da sorunlu araç vermek gibi..
  • Kaporani ver ama kesinlikle belgenide al ödedigine dair araci görmedende paranin tamamini verme.

• quote:

genel merkezle bir görüşme yapmak istiyorum bnde, galiba frsatçılık yapıyorlar, araç az talep çokmuş onlarda işinize gelirse diye tavırdalar eğer parayı erken ödersek bize araç teslimde sıkıntı çıkarırlar mı acaba geç vermek ya da sorunlu araç vermek gibi..

Aracın sorunlu olup olmadığını bayi de bilemez. O yüzden araçta oluşacak herhangi bir sorun sonrası "bayinin bana attığı kazık" olarak düşünmeyin. Her araçta olabilen şeyler sonuçta.

Geç teslimat yapılacağını hiç düşünmüyorum. Sonuçta parayı teslim aldıktan sonra vereceğiniz için daha da hızlı aracınıza kavuşabilirsiniz :)
  • ben olsam aracı almadan kısacası işlemler benim adıma baslamadan para vermem.

başka bayiye bakın.

uyanık çakallar.
  • bayi üçkağıtçı başka bayiden alın aracınızı.

• quote:

genel merkezle bir görüşme yapmak istiyorum bnde, galiba frsatçılık yapıyorlar, araç az talep çokmuş onlarda işinize gelirse diye tavırdalar eğer parayı erken ödersek bize araç teslimde sıkıntı çıkarırlar mı acaba geç vermek ya da sorunlu araç vermek gibi..

208 ne zamandan beri satış rekoru kırıyor Türkiye'de?
    Kesinlikle alma.
    O bayiyi de genel merkeze şikayet et.
    208 hakkında:
    Bozuk yola kesinlikle sokma.
    Bakımını 1km dahi geçirme,kesinlikle ihmal etme.
    Arabayı Bağırtma,çağırtma.
    Acemiysen SAKIN bulaşma.
    Temiz kullan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.