Şimdi Ara

SIFIR ORJİNAL SEİKO VELATURA SAAT(KARGO BİZDEN-ÇOK UYGUN FİYATA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -Ürün %100 orjinaldir ve garanti kartlarıyla gönderilecektir.
    -Sıfırdır.Hiç kullanılmamıştır ve orjinal kutusuyla birlikte gönderilecektir.
    -Yurt dışından geleceği için 4-7 gün arasında kargoya verilebilmektedir.

Ürünün Özellikleri;
    -Kronometre,
    -Alarm,
    -5-6-10 dk geri sayım,
    -100 metreye kadar su geçirmez özellik,
    -Çelik kasa ve silikon kordon,
    -Çizilmeye dayanıklı cam...

FİYATI SADECE : 300TL!!!!!!!!!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpayShopping -- 7 Eylül 2010; 2:43:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 300 liraya mümkün mü sence böyle bi saatin satılabilmesi? nerden geliyor, nasıl oluyor biraz daha bilgi ver istersen. orjinal seiko kutusuyla mı geliyor ürün?

• yani sende bilmiyorsun orjinalliğini önce kontrol edeceksin bende bir tane aldım seiko orjinalinden farkı yok honda bar 1000 liradan aşağı değil ama ben 190 aldım herşeyi bire bir aynı tüm fonksiyonlar ben bile şaşırdım yani orjinalin bu fiyata satılması zor gibi bence iyi aaştırın

REFERANSLARIM: flasource , gözlüklü , ecay , Nelet1 , OPM , Knightfall*2 , dj.caner , astalagulu , matraxsebepsiz , aciz23 , Anvial , athloon , First_Person*2 , Marmarali , FenerLand , Erzurum lu , McOrco , dertlerinsani61 , ALPEREN1453 , izeg , thack_can , efebora06 , mitrox , Noxco , hrn123 , dargmen , mcroses , Camelot22 , yavuzsultanselm , mertera1907 , furkan_10 , ulusalonur , Mp3DeLiSi , sakgoz79 , jubujup , mitican , teknox12 , selcuk_tr_31 , lneT , Mult!_61 , de beers , yasins34 , pininfarina , Eliminator34 , Slayer_ , 17jamal82 , **BLL** , I_can , cepix , ozkan6181 , hinolma , SHEVYLENAX*2 , tribalenfeksiyon , ERGENEKON , icebergmetii , $idikli, Fetih, brkrdn , ozgboy*2 , onuer , sky__walker , Cincinnati Kid , yilmaz196 , turkuaz29ist (detaylı bilgi için pm atın) ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR YENİ YAPTIĞIM REFERANSLARI TUTMUYORUM ARTIK. YENİ REFERANS SİSTEMİNDEN BAKABİLİRLER REFERANSLARIMA
    REFERANSLARIM TIKLA
  • satıcı arkadaş daha bu sabah üye olmuş.hoşgelmiş..
    ama bu saat orjinal değil.bunun da piyasası oluştu.yurtdışından garanti belgesine
    kadar herşeyi takit edip, piyasaya sürüyorlar.ama garanti belgesi olması orjianlliğinin kanıtı değil!!
    orjinalliğini ancak garanti üzerinde, satan bayinin satış kaşesi varsa anlayabilirsin.
    saatler textil ürünü gibi "fabrikada fazla üretilen mal" gibi olmaz.TR de üretilen orjinal textil ürünleri etiketi falan kesilip, ki zaten hatalı üretim
    ihtimaline göre hep fazla üretilir, "fabrikasından" alındı diye satılır ama bu saatler için geçerli değil.
    Hong Hong bu işin merkezi.20 tane kadar saat fabrikası aklınıza gelen her türlü saati her türlü her türlü detay ile üretiyor.mesela
    bir Rolex modelini 25$ da, 2500-3000$ (üç bin!!) dolara da alabiliyorsunuz.yani o kadar iyi yapıyorlar!!
    bir arkadaşım kendi aksesuar markasını üretti ve ürünlerden biri de saati.Çin de kendi , "Rado" ya eskiden fason üretim yapan fabrika da kendi ad ve logosunu taşıyan saatler ürettirdi. yani bu işler bu kadar ayağa düşmüş durumda!!
    ben garanti belgesinde satıcı kaşesi görmeden saat almam (ki 25-30 tane kadar saatim, en az 10 u kaliteli, vardır).Ki alsam da mutlaka üretisine
    online yada yazarak kontrol ettiririm. Dünya öyle noktaya geldi ki, parakende dükkanları bile üç kağıtçılık yapar druma geldi.Bursa da yerel anlamda ünlü bir spor mağazası, uzakkduğudan getirttiği çakma Nike ları orjinal diye satmış bazı müşterilerine.yakalandı ve cza aldı!!başka söze gerek yok galiba..
    arkadaşın ilanını kirletme niyetim yok ama bilmiyorsa hem satıcı arkadaşı, hem de (konuyu bilmeyen) ilgili arakadaşları bilgilendirmekistedim.
    yine de iyi satışlar..
    Alışveriş yaptıklarım:RockmaN, mertkanc,mustafa ak,keyifank,KEHRİBAR,eskobar35,brkypnr,onderos,arsene,cemtuna,ozgur_erdogan,Emir Hattab,lord-kal-el,Acizim,arsoy,Asilhan,Akinci,the_answer,nahkax,parenthesis, bravotr,fidalgo12345,pisina,ngndrn,ermac,vural_sayin, gokhancelik

• UCUZ OLMASININ NEDENİ ÜRÜNÜN OUTLET OLMASIDIR.ORJİNALLİĞİNDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ.

Alışveriş yaptıklarım:RockmaN, mertkanc,mustafa ak,keyifank,KEHRİBAR,eskobar35,brkypnr,onderos,arsene,cemtuna,ozgur_erdogan,Emir Hattab,lord-kal-el,Acizim,arsoy,Asilhan,Akinci,the_answer,nahkax,parenthesis, bravotr,fidalgo12345,pisina,ngndrn,ermac,vural_sayin, gokhancelik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÜRÜN ELİMİZE GEÇİNCE BİLGİLENDİRİLECEKSİNİZ..

Orijinalden alıntı: erkberkk

satıcı arkadaş daha bu sabah üye olmuş.hoşgelmiş..
    ama bu saat orjinal değil.bunun da piyasası oluştu.yurtdışından garanti belgesine
    kadar herşeyi takit edip, piyasaya sürüyorlar.ama garanti belgesi olması orjianlliğinin kanıtı değil!!
    orjinalliğini ancak garanti üzerinde, satan bayinin satış kaşesi varsa anlayabilirsin.
    saatler textil ürünü gibi "fabrikada fazla üretilen mal" gibi olmaz.TR de üretilen orjinal textil ürünleri etiketi falan kesilip, ki zaten hatalı üretim
    ihtimaline göre hep fazla üretilir, "fabrikasından" alındı diye satılır ama bu saatler için geçerli değil.
    Hong Hong bu işin merkezi.20 tane kadar saat fabrikası aklınıza gelen her türlü saati her türlü her türlü detay ile üretiyor.mesela
    bir Rolex modelini 25$ da, 2500-3000$ (üç bin!!) dolara da alabiliyorsunuz.yani o kadar iyi yapıyorlar!!
    bir arkadaşım kendi aksesuar markasını üretti ve ürünlerden biri de saati.Çin de kendi , "Rado" ya eskiden fason üretim yapan fabrika da kendi ad ve logosunu taşıyan saatler ürettirdi. yani bu işler bu kadar ayağa düşmüş durumda!!
    ben garanti belgesinde satıcı kaşesi görmeden saat almam (ki 25-30 tane kadar saatim, en az 10 u kaliteli, vardır).Ki alsam da mutlaka üretisine
    online yada yazarak kontrol ettiririm. Dünya öyle noktaya geldi ki, parakende dükkanları bile üç kağıtçılık yapar druma geldi.Bursa da yerel anlamda ünlü bir spor mağazası, uzakkduğudan getirttiği çakma Nike ları orjinal diye satmış bazı müşterilerine.yakalandı ve cza aldı!!başka söze gerek yok galiba..
    arkadaşın ilanını kirletme niyetim yok ama bilmiyorsa hem satıcı arkadaşı, hem de (konuyu bilmeyen) ilgili arakadaşları bilgilendirmekistedim.
    yine de iyi satışlar..

Hocam iyi güzel yazmışsın da, şöyle bir durum çıkar ortaya. Sahtecilikte bu kadar ilerlemiş bir sektör sizce bir firmanın garanti için kullandığı kaşesini ve sahte bir de faturasını yaptıramaz mı? Bence bu kadar ilerlemişlerse onu da yaptırırlar.

• SAATLERDEN 1'İ ELİME GEÇTİ.ORJİNALDİR.BİLGİLERİNİZE SUNULUR...

REFERANSLARIM: flasource , gözlüklü , ecay , Nelet1 , OPM , Knightfall*2 , dj.caner , astalagulu , matraxsebepsiz , aciz23 , Anvial , athloon , First_Person*2 , Marmarali , FenerLand , Erzurum lu , McOrco , dertlerinsani61 , ALPEREN1453 , izeg , thack_can , efebora06 , mitrox , Noxco , hrn123 , dargmen , mcroses , Camelot22 , yavuzsultanselm , mertera1907 , furkan_10 , ulusalonur , Mp3DeLiSi , sakgoz79 , jubujup , mitican , teknox12 , selcuk_tr_31 , lneT , Mult!_61 , de beers , yasins34 , pininfarina , Eliminator34 , Slayer_ , 17jamal82 , **BLL** , I_can , cepix , ozkan6181 , hinolma , SHEVYLENAX*2 , tribalenfeksiyon , ERGENEKON , icebergmetii , $idikli, Fetih, brkrdn , ozgboy*2 , onuer , sky__walker , Cincinnati Kid , yilmaz196 , turkuaz29ist (detaylı bilgi için pm atın) ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR YENİ YAPTIĞIM REFERANSLARI TUTMUYORUM ARTIK. YENİ REFERANS SİSTEMİNDEN BAKABİLİRLER REFERANSLARIMA
    REFERANSLARIM TIKLA
  • Arkadaşlar bu saatten Beyazıt çınaraltında satılıyor 250TL.Artık herkes biliyor bunların orjinal olmadığını nasıl olurda binlik saatler 300 olur varmı böyle bişey,nasıl Rolex gibi saattlerin çakmaları varsa bunlarda Seıko nun çakmalarıdır.Ayrıca burada orjinal diye satılmasına nasıl izin veriliyor onuda anlamadım.

Bu ara Seiko'nun pek çok çakması satılıyor internette ve ben de bu modelin 300 TL'ye satılabileceğine olasılık vermiyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.