Şimdi Ara

SIFIR MSI PS63 Intel Core i7 8565U 16GB 512GB SSD GTX1650 (LÖSEVE BAĞIŞLANCAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFIR MSI PS63 Modern 8SC-027TR Intel Core i7 8565U 16GB 512GB SSD GTX1650 Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

7500 TL Güncel piyasa fiyatı 10 bin üzeridir.

- SIFIR HİÇ AÇILMAMIŞ 05.09.2019 FATURALIDIR. (22 GÜNLÜK HİÇ AÇILMAMIŞ)
    - HİÇ AÇILMAMIŞ KORUMA BANTLIDIR. HEPSİBURADA'NIN KENDİ KUTUSU SADECE AÇILMIŞTIR.
    - FATURA ÜZERİNDEKİ KUTUDA YAPIŞIK HALDE ATTIĞIM RESİMDEKİ GİBİDİR. HARİCİ FATURA YOKTUR
    - ÜRÜN BUDUR
    - ÜRÜNÜN SATIŞINDAN ALINACAK ÜCRET DİREKT LÖSEV'E BAĞIŞLANACAKTIR.
    - KARGO KARŞI TARAFA AİTTİR.
    - LÖSEV BAĞIŞ EVRAĞI ALAN KİŞİYE GÖNDERİLECEKTİR.
    - ÜRÜN SİPARİŞİM OLMADIĞI HALDE BANA GELMİŞTİR. VE HER GÜN HEPSİBURADA ARANIP ALINMASI İÇİN BİLGİ VERİLMESİNE RAĞMEN ALINMAMIŞTIR.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba bence bir müddet daha tutun elinizde, ondan sonra satış yapın. Sonuçta hiç belli olmaz sizi dava ederler felan uğraşmayın.
  • Tebrik ediyorum hocam sizi.
  • Teknosa'da aynı durumu yaşadım, ses sistemi gönderdiler. Aradım ilgilenmediler, 1 ay sonra arayıp ürünü geri istediler. Bence biraz daha bekletin.
  • Madem hayirli bir ise vesile olacak okulunu uzatmış bir öğrenci olarak masaustumu yeni 5000tl ye sattim. Bir umut kimse almazsa diye buraya yorumumu birakayim. Bana lazim olan tipte ancak cok cok ust seviye bir cihaz

Not: yanlis anlasilmasin illa ki alan olur ama benden ancak bu kadar ciktigi icin yazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 1 Ekim 2019; 21:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl oluyor böyle büyük bir hata çözemedim. O kadar alışveriş yaptım h.b da da birkez olsun yanlış ürün gönderilmedi. Elinizde tutun yoksa başınız ağrır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.