Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Microsoft All in one Klavye touchpad Satın Al 4 Ekim 2016 01:30 1 1 Sıfır Microsoft All in one Klavye touchpad Arkadaşlar teknosa kapanmadan önce almıştım hemen hemen 2 ay oldu fakat paketi hiç açılmadı.Smart tv için almıştım Çin'den air mouse ve klavye gelince rafa kaldırdım.Resimlerde de gözüktüğü sıfır ürün.Smart tv uyumlu içinde duracell iki adet pil mevcuttur. Alan arkadaşımıza şimdiden hayırlı olsun... Her pakette olduğu gibi ufakta olsa süpriz hediyelerim var Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 99 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 4 Ekim 2018 Satıldığı Şehir : Çankırı Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tenda W311R+ Router Xbox 360 Gamepad Sıvı soğutmalı oyun bilgisayarı Gigabyte F2A88XM-D3HP + AMD A10 7890K