Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte F2A88XM-D3HP + AMD A10 7890K Satın Al 19 Ocak 2017 18:30 1 1 Gigabyte F2A88XM-D3HP + AMD A10 7890K Arkadaşlar ürün şuan aktif olarak bilgisayarım da kurulu ve denenmiştir.Bios üzerinden ekran kartı belleğini 2gb yaptım.Anakart ileriye dönük performanslı bir anakart tip-c usb çıkışına kadar var.Ürünler 4-5 aylık sıfırından beri bendedir.Temiz kullanılmıştır.Anakart görüntü çıkışlarında HDMI DVI ve vga çıkışları mevcutturDenediğim oyunlar;>Hitman 47>Tom Clancy's The Division>GTA 5>Black ops 3>The Crew>Dying Light>Hardline>Mafia 3 >The Elder Scrolss>Rise Of Tomb>CS:GOTüm oyunları rahatlıkla kasmadan oynadım.APU isteyenler için kaçırılmayacak ürünler.Pazarlık mevcuttur.İletişime geçmeniz yeterliSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 799 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Ağustos 2018 Satıldığı Şehir : Çankırı Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tenda W311R+ Router Xbox 360 Gamepad Sıvı soğutmalı oyun bilgisayarı Gigabyte F2A88XM-D3HP + AMD A10 7890K