Şimdi Ara

Sıfır mı? ikinci el mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oğlum ortaokula gidiyor . Mevcut kullandığı 20 jantlik vitessiz bisiklet yetmediği için yeni bir bisiklet almak istiyorum. Biraz hor kullandığı için de çok para vermek istemiyorum. 26 jant bir dağ bisikleti işimizi görecektir.
    İkinci el olarak 600 700 civarı
    salcano ng650
    Bianchi aspid 1000
    Bianchi aspid 26

    Veya sıfır olarak Btwin rr340

    Siz olsanız ne yapardınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bunların yerıne tertemız bır BTWIN RIVERSIDE 100 veya 120 alınabılır. dağ bısıkletlerı cocuklugumuzun hevesıdır. sonrası cefaya donusur. okula gıdıp gelırken veya dolanırken falan dag bısıkletı kullanması onu yorar ve bısıkletten zamanla sogutur. ve dedıgınız bısıkletler cok pahalı ve gercekten parasını haketmeyen bır bısıklet.

    BTWIN RIVERSIDE 100 almanız daha mantıklı gelıyor. 28 jant olması engel olmaz kadro boyunu bıraz daha kucuk almanız onun yararına olur. ve sıfır olarak almanız daha mantıklı. tertemız orada gıder dener, begenırsenız alırsınız. ama sehır bısıkletlerı bıraz narındırler ve cok fazla hor kullanılmamalı.

    arkadasları arasında ön kaldırma, arka tekerlek kaydırma, zıplatma gıbı eylemlerde bulunuyorsa her turlu bısıklet, onu zarara götürür. bu eylemler ileri yaslarda akrobası adı verılen, BMX gıbı ozel uretım hareket bısıkletlerı ıle yapılmalıdır. duzgunce ve narınce kullandıgı taktırde onu max. lıseye gecınceye kadar kurtarır dıye dusunuyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.