Şimdi Ara

Sıfır Logitech Wireless Gamepad F710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan aldığım monitörün yanında hediye verilmiştir. Kutusunu falan açmadım. Onun için fotoğrafını koymadım. Sanalpazar dan satılacaktır. Pazarlık ve takas yok. Hemen kargoya verilir. Kargoyuda ben karşılıyorum.

Fiyat: 85 TL sanalpazar komisyonu eklenmiş fiyattır.

Sıfır Logitech Wireless Gamepad F710

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 4 Ocak 2012; 13:07:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bimekste 70küsürdü birader

Orijinalden alıntı: furkanxtr

bimekste 70küsürdü birader

Eski fiyatları buraya yazmayın. Sıfır ürün. Benim elime 80 lira gecicek. Kargoda benden. Şuan bimekste 84 lira. Ordan alicaksinda kargo parasi, beklemesi. Ben hemen kargoya verecegim.

ne kadarda sıfır ürün olsa Bireysel bir satışı olduğun için Şirket fiyatında satış yapman etik olmaz.
    çünkü diyelim ben bugün aldım senden ürünü, bugüne ait fatura kesebilecek misin bana.
    onun için fiyattı bidaha gözden geçir veya satma ben aldım kullanıyorum aşırı memnunum, uygun fiyat yazıcak olsaydın onuda alırıdım ama o fiyatlara dediğim gibi bireysel bir satıcıdan ne kadarda sıfır olsa almak mantıksız.
    75tl üzerinde kargo zaten ücretsiz + zaten vatan bana çok yakın
    Intel i5 2500k / Asus maximus IV extrem-Z / Corsair Force Gt 120GB SSD / Gskill sniper 4*4=8gb 1600mhz / Zotac Gtx/470 Amp! / Noctua NH-d14 soğutucu / Cooler Master 650w-54amper PSU / HP x2301 Full Hd Led / Logitech x540 5+1 speaker / Logitech MX 3200 klavye-mouse / 2 Adet Logitech F-710

Asus Türkiye Yarışma Birincisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

dostum sıfır ürün olabilir. saygı duyarım.
    vatan bilgisayardan ben %25 indirim ile 83 tl ye aldım.

ne kadarda sıfır ürün olsa Bireysel bir satışı olduğun için Şirket fiyatında satış yapman etik olmaz.
    çünkü diyelim ben bugün aldım senden ürünü, bugüne ait fatura kesebilecek misin bana.
    onun için fiyattı bidaha gözden geçir veya satma ben aldım kullanıyorum aşırı memnunum, uygun fiyat yazıcak olsaydın onuda alırıdım ama o fiyatlara dediğim gibi bireysel bir satıcıdan ne kadarda sıfır olsa almak mantıksız.
    75tl üzerinde kargo zaten ücretsiz + zaten vatan bana çok yakın

hocam zorla satmıyorum ki almazsınız olur biter. satılmazsa kullanacağım zaten.

10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.