Şimdi Ara

SIFIR KUTUSUNDA KELEPİR ASUS NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kastamonu İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SIFIR KUTUSUNDA KELEPİR ASUS NOTEBOOK
    Asus x550ca-xo131d model bilgisayarımı ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Bataryası en fazla 10 kere sarj edilmiştir. Gündelik işlerinizi halletmek için gayet yeterli özelliklere sahiptir;

İŞLEMCİ Intel Celeron 1007U (2M Cache, 1.50 GHz)
    İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Celeron
    RAM 4 GB DDR3
    SABİT DİSK 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer
    İŞLETİM SİSTEMİ FreeDos (windows işletim sistemi yoktur)
    EKRAN KARTI Intel HD 4000 DDR3 Max. 1796 MB Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU 15.6'' LED HD (1366x768)
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768
    SES ÇIKIŞI Stereo
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kastamonu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kutusu mu SIFIR cihaz mı SIFIR ? Yanlışlıkla yazdığınızı düşünmek istiyorum ... Art niyetli olmamaya gayret ediyorum
  • cihaz sıfır bataryamı 2.el hocam ? fatura garanti nedurumda nerden alınmıştır vs bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

cihaz sıfır bataryamı 2.el hocam ? fatura garanti nedurumda nerden alınmıştır vs bilgi verebilirmisiniz

Hocam her şeyi sıfır cihaın. Garantisi seneler önce işlenmediği için yok ama garanti belgesi kutunun üstünde. Babamın mal aldığı şirket belli bir meblaya bilgisiyar veriyordu ordan kaldı. Evin bir köşesinde duruyordu. Ben de cihazı incelemek için açıp baktım sadece batarya 10 kez falan şarj olmuştur. Bugün de açtım 11. sarjını yaptım kutusuna geri koydum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

kutusu mu SIFIR cihaz mı SIFIR ? Yanlışlıkla yazdığınızı düşünmek istiyorum ... Art niyetli olmamaya gayret ediyorum

Öncelikle mesajlar için bildirim gelmemiş geç gördüğüm için kusura bakmayın hocam
    Art niyet aramaya gerek yok bu bayram gününde. Ürün açıklamasında belirtmiştim bataryasının en fazla 10 kere sarj olduğunu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Orjinal Pc
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.