Şimdi Ara

SIFIR KM OTOMOBİLLER İÇİN SICAK FIRSATLAR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.230
Cevap
225
Favori
325.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
  • Polo otomatik comfortline hakkında bilgisi olan ?
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    83.500 izmir kavuklar
    12.000tl 12 ay %0 faiz..

Başka fiyat alanlarda paylaşırsa sevinirim.. istanbul fiyatlarını özellikle merak ediyorum.. kovalamacadayım.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğuş oto ile görüştüm 1.2 tai comfortline dsg için 56.000-%4(2400) yani 53600tl fiyat verdiler ancak ellerinde araba olmadığını yılbaşından sonra geleceğini fiyat garantisi vermediklerini söylediler.
    Ancak sanki comfortline boş gibi geldi lounge önerdi satıcı ama o fiyata vw almam skoda daha mantıklı hem daha donanımlı hem daha ucuza geliyor
    Bu arada aracı eşime alıcaz bu fiyatları ve donanımı gördükçe iyi crv almışım kendime diyorum
    Bunlarsa hiç bir şey yok park sensoru bile ekstra donanım hangi cağda yaşıyoruz
    Volvo bütün mpdellerinde bılmem ne radarını standart veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tqtuk -- 10 Aralık 2015; 21:19:23 >

Orijinalden alıntı: tqtuk

Doğuş oto ile görüştüm 1.2 tai comfortline dsg için 56.000-%4(2400) yani 53600tl fiyat verdiler ancak ellerinde araba olmadığını yılbaşından sonra geleceğini fiyat garantisi vermediklerini söylediler.
    Ancak sanki comfortline boş gibi geldi lounge önerdi satıcı ama o fiyata vw almam skoda daha mantıklı hem daha donanımlı hem daha ucuza geliyor
    Bu arada aracı eşime alıcaz bu fiyatları ve donanımı gördükçe iyi crv almışım kendime diyorum

Ben 55 bin alabilmiştim hangi bayiden aldınız acaba
  • Ankara doğuş oto ama araç yok

• tqtuk T kullanıcısına yanıt
    Arac polo mu jetta mi golf mu? Anlayamadim ben

• _____________________________

• tunlab T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi led paket aracı çok değiştiriyor. Ekstra olarak Alcantra döşeme de ekletmek istiyordum ama 2200 lira fiyat çok geldiği için ekletmedim. Aracı teslim aldıktan sonra unutmazsam buradan izlenimlerimi de paylaşırım.

Yılların konusu varken neden ?

bu konuda kampanya bayi indirimleri fırsatlar paylaşılıyor onun için bu konu var başlıktada yazıyor zaten

Arkadaşlar Peugeot kullanan arkadaşlara ulaşabildim. 1-2 fiyat paylaşayım eskilerden, Şubat 2015 1.2 active + metalik renk + sensör 65.500 e almış arkadaş. Başka biri Mayıs ayında 65.000e almış aynı özellikteki aracı. Dizel modeller için de sordum cevap bekliyorum.

Yani şunu söylemek mümkün eğer 40 000 krediyi %0 faizle kullandırmıyorlarsa Peugeot sene sonu kampanyası filan yapmamış. Sene boyu sattığı fiyattan satmaya devam ediyor. Liste fiyatları uçuk o kadar.

Binek ve hafif ticari tüm Dacia modellerinde 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli kampanyada çok cazip ödeme fırsatları bulunuyor. Kampanya kapsamında 12.000TL 48 aya kadar, 18.000TL 18 aya kadar, 48.000TL 12 aya kadar sıfır faiz fırsatı bulunuyor. Bu kredi tutarını aşan taleplerde müşteriler, 48.000TL ve 48 aya kadar kredi koruma sigortası ile 0,99 ve kredi koruma sigortasız 1,04 kredi koruma sigortasız 1,04 faiz oranı ile kredi kullanabiliyor. Ayrıca yine kampanya kapsamında Dacia modellerinde 3.500TL’ye varan* indirimler sunuluyor. Kampanyada Sandero 39.700TL, Logan MCV 39.900TL, Duster 50.000TL, Lodgy 54.950TL ve Dokker Van 36.900TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

NİSSAN ARALIK 2015 KDV KAMPANYASI

Nissan, Aralık ayında tüm Micra, Juke, Qashqai ve X-Trail modelleri için KDV’nin yarısını ödüyor. Ayrıca sevilen modelleri Micra ve Juke için yüzde sıfır faiz fırsatı, Qashqai ve X-Trail için yüzde 0,99 faiz imkanı sunuyor. Şehrin vazgeçilmezi Micra için 12 bin TL krediye 12 ay yüzde sıfır, şehrin haylazı Juke için 14 bin TL krediye 14 ay yüzde sıfır faiz imkanı bulunuyor. Qashqai ve X-Trail modellerinde ise yine KDV’nin yarısını Nissan karşılarken 50 bin TL krediye 20 ay vade ve yüzde 0,99 faiz fırsatı sunuyor. Türkiye geneline yayılmış Nissan yetkili satıcılarına gelenler, yıl sonuna kadar bu cazip fırsatlardan yararlanabilecekler. Crossover segmentinin öncüsü Qashqai 73 bin 590 TL, X-Trail 108 bin 990 TL, Juke 56 bin 590 TL ve şehrin vazgeçilmezi Micra 43 bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

SSANGYONG 2015 ARALIK KAMPANYASI

60 yıllık SUV Deneyimi olan SsangYong’da Aralık Fırsatları, Şimdi SsangYong Al, 2016’da öde!, Tivoli'yi 69.750 TL'den başlayan fiyatlarla şimdi al, 2016'da ödemeye başla. Rodius'u 168.250 TL'den başlayan fiyatlarla şimdi al, 2016'da ödemeye başla. Üstelik 6.000 TL takas desteği kampanyası ile birlikte!, Rexton'u 147.950 TL'den başlayan fiyatlarla şimdi al, 2016'da ödemeye başla. Üstelik 6.000 TL takas desteği kampanyası ile birlikte!, Korando Sports'u 75.750 TL'den başlayan fiyatlarla şimdi al, 2016'da ödemeye başla ya da 50.000 TL için 24 ay %0,97 faiz kampanyasından faydalan.

Şimdi SsangYong Al, 2016’da öde!
    • Garanti Bankası ile yapılan bu kampanya, ilk 3 ay ödemesiz olup, 48 ay vade seçenekleri ile sınırlıdır. Baz faiz oranı %1,29' dur.
    • Korando Sports için 50.000 TL’ye 24 ay %0,97 faiz kampanyası Garanti Bankası için geçerlidir.
    • Kampanyada belirtilen araçların, tahmini anahtar teslim fiyatlarına KDV, ÖTV ve Tahmini Trafik Tescil masrafları dahil, Trafik Sigortası hariçtir.
    • Araçların fatura tarihinde yürürlükte olan tavsiye edilen fiyat listesi geçerlidir.
    • Kampanya stoklarla sınırlı olup 1 - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanyada belirtilen fiyatlar başlangıç fiyatları olup baz modelleri için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 11 Aralık 2015; 21:28:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SmuraY

Passat Trendline 1.4 tsi 125 bg manuel beyaz renk + cam tavan + ışık görüş paketi + connect paket fiyat 76.200 TL kapora vereceğim.

Hayırlı olsun.
    Bu modellere lpg takılıyor mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi fiyat. Ncap'ten aldığı sürücü ve yolcu güvenliği skoru biraz daha düşük muadillerine göre,fakat yeterli.Ncap testinden alınan skor kriterlerini incelemek lazım,yıldız sayısına bakmadan. Efendi gibi kullanılacaksa iyi bir araç,çok az yakıyor ve iyi ivmeleniyor.Eksileri ise; yol tutuşu zayıf,hissiz bir kullanımı var. Fiyatına göre değerlendirmek gerek.

Orijinalden alıntı: tqtuk

merhaba,

balgat doğuş oto ile mi görüştünüz, sizle ilgilenen kimdi?

biz geçen hafta sonu gittik, çok kalabalık olduğu için araç yok deyip geçiştirdiler

1.2 comfortline + sunroof + ışık paket + konfor paket 59a gelir ki bence ikinci ellere bakınca gayet iyi. araç comfortline değil mi hocam, eminsiniz?

• maxpower M kullanıcısına yanıt
    fiyat vermişler ancak araç yok.yılbaşından sonra gelene de fiyat garantisi yoksa 39 dese de boş.Bu rakamı dikkate almamak lazım,kanısındayım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.