Şimdi Ara

Sıfır km aracın bir tarafı daha aşağıda , daha basık , ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    2 gün önce yani 19/08/2023 tarihinde sıfır aracımı teslim aldım. Şu an marka ya da bayi ismi verip bir imaj zedelemesine sebebiyet vermek istemediğim için ekstra detay iletmiyorum çünkü sorunu tespit ettim ve bugün bayi ile, servis ile görüşeceğim, gerekirse yarın yetkili servise göstereceğim aracı. Ancak durumumu burada paylaşmak ve bilenler var ise yorum yapmak isteyenler, öneride bulunmak istenler var ise görüş almak istedim.


    Temel olarak konu şu ki; aracın sol ön tarafı (şoför tarafı), sağ ön tarafa göre 1 cm daha basık, daha aşağıda. Bunu ilk anda anlamanız zor belki ama dikkat kesilince anlaşılabiliyor. Cumartesi günü aracı teslim alırken yüzeysel bir kontrol yaptım ancak böyle bir detaya bakmak eminim kimsenin aklına gelmez. Aracı Cumartesi teslim aldım, Pazar günü diğer aracımla otoparktan çıkarken dikkatimi çekti ve elime metre alıp ölçtüm. Sol taraf zeminden çamurluk başlangıcına kadar 66,5cm , sağ taraf ise 67,5cm. Zeminden ya da lastiklerden mi acaba dedim, hemen gittim benzinlikte tüm lastiklerin hava basınçlarını eşitledim, orada da ölçtüm ama sonuç aynı. Aracı ters yöne döndürüp ölçtüm yine sonuç aynı. Zaten dikkatlice bakınca belli de oluyor sorun. Ölçüm fotolarını ekliyorum.


    Şimdi sizlere sormak istiyorum, sıfır araçta bu sorun neden olur? Üretim hatası mıdır yoksa yaylar amortisörler açılacak, esneyecek kendine mi gelecek? Sizce neler yapabilirim, sorunu nasıl çözebilirim? Araca ayıplı diye itiraz etmek (ayıplı bir araç demiyorum çünkü çözülebilecek bir sorun gibi geliyor bana), marka ile ihtilaf yaşamak vb gibi şeyler istemiyorum açıkçası, sadece bu sorun neyden kaynaklanır sebebini bulmak ve nasıl çözülür bilmek ve çözmek istiyorum.


    Yorumlarınızı beklerim,


    Sıfır km aracın bir tarafı daha aşağıda , daha basık , ne yapabilirim ?


    Sıfır km aracın bir tarafı daha aşağıda , daha basık , ne yapabilirim ?







  • Servis ne dedi?

  • 8 Eylül’e randevu verdi 🤦🏻‍♂️ Öne almaya çalışacağım… Bir de yazılı olarak bayi markaya soracak ve bu durum hakkında yazılı görüş alacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.