Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
Piyasada 22 23kdan aşağı olmayan bir malı 8.500e satan dolandırıcıdır.Fatura keseceğine göre piyasayı bilen biridir ve kesinlikle dolandırıcıdır. |
|
|
Yahu arkadaşım insan bakmaz mı muadil modellere ilan vermeden önce? 13e verse kapış kapış gidecek kartları niye 8500den versin bir insan? Biraz kafanızı çalıştırın ya. Adamın ya dolandırıcı ya da hırsız (ürünler çalıntıdır). |
|
Yahu ya adam dolandırıcı -ki elden kapalı kutu teslim edeceğine göre bu ihtimal çok zayıf- ya da kartlar çalıntı diyorum sen hala kurnazlık peşindesin. Bir de burada gelmiş senin çakallığına yardımcı olmamızı bekliyorsun. Açık açık konuşsana Kayserili birader, 'hırsızlık malı, şu bu falan fark etmez, ben karıma bakarım' desene! Yahu nasıl bu kadar dibe vurdu bu toplum! |
|
Yüksek ihtimal dolandırıcıdır. Size gelin diyor farklı ilde olsa dahi buluşma yeri verir gelmez. 2017 yılında kutulu sıfır tr garantili 1080ti kartı için sarı siteden 1000 liraya anlaşmıştım. Normalde piyasası 3500 lira üzeriydi yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaş giresunda oturduğunu memur olduğunu bilgisayar işlerinden anlamadığını borç karşılığı aldığını söyledi tamam elden alıcaz dedik bir arkadaşın abisi giresunda görev yapıyordu ona rica ettik gitti verdiği adreste verdiği zamanda kimse olmadı daha sonra neden gelmedin yazdık engellemişti numaramı. Sakın kapora gönder soran çok oluyor ayırtayım falan derse para gönderme. Ufak bir hatırlatma : Kur 14 lirayı geçmişken yurt dışı ürünler dahi 8500 liradan fazla ücrete gelirken 8500 liradan 3060ti tr garantili faturalı kartı babası oğluna vermez. :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 14 Aralık 2021; 20:8:50 > |
|
|
Yahu sana çalıntı mal mı diyecekti? Hala ne diyorsun. Bak kendine sadece şu soruyu sor: Şu anda piyasası su içinde 13 eden bir ürünü kim neden 8.5'a bıraksın? Hele ki sahibinden gibi bir platform üzerinden. İcra micra bu ayaklar bayatladı artık. Dostum bana ağabey tavsiyesi: Kimse aptal değil, bu piyasada olan herkes her şeyin farkında. Sadece bazıları haram lokma yememek karşılığında az kar etmeyi göz önüne alırken bazıları da haramı ben işlemedim, işlenmiş harama ortak olmak beni haramzade yapmaz diyerek vicdanlarını avutuyorlar. Artık seçim senin. Eyvallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemms -- 14 Aralık 2021; 21:37:55 > |
|
Kapalı kutu alırsın ambalajını etiketini açtırmaz sana.Göstermelik bir fabrikada ürünü takdim eder.Eve gelir kutuyu açarsın aaaaa 1050 ti.Piyasası 20 binden asağı olmayan garantisizlerinin bile 16-17 den satıldığı bir kartı kimse o fiyata vermez hiç bulaşmayın. |
|