Şimdi Ara

SIFIR JELATİNİNDE AÇILMAMIŞ KUTULU GARANTİLİ IPHONE 4 32 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temmuz ayında arızalanıp servise gönderdiğim iphone 4 32 gb siyah telefonumun yerine sıfır kutusunda jelatini dahi açılmamış yeni iphone 4 32gb verildi. İhtiyaçtan hiç açmadan kullanmadan satıyorum. İstanbulda adrese teslim edilir. Pazarlık yoktur lütfen diğer garantili ve sıfır Türkiye'den alınmış 32gb ürünlerle karşılaştırınız, kayıt, simlock vs hiçbirşeye uğraşmayacaksınız yaklaşık 8 ay daha garantisi devam edecektir. Boşuna takas teklif etmeyin nakit ihtiyacımdan dolayı satılıktır.

Fiyat 1400 TL
    0 544 726 30 43
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 30 Temmuz 2012; 13:10:52 >

• fiyat yüksek dostum o paraya 20 ay garantili 4s alınır. fiyatı revize etmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goofy17

fiyat yüksek dostum o paraya 20 ay garantili 4s alınır. fiyatı revize etmelisin.

Jelatini dahi açılmamış 32 gb garantili 4s gösterebilir misin?
  • I phone 4s varken sonuçta o para I phone 4 için banada fazla gibi geldi.
    yinede serbest piyasa tabiki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibioy01

I phone 4s varken sonuçta o para I phone 4 için banada fazla gibi geldi.
    yinede serbest piyasa tabiki..

Hayır satan varsa dediğiniz gibi aynı şartlarda 4s , ben o fiyatın 100 tl aşağısına inmeye razıyım. Ama lütfen sırf yazmış olmak için yazmayalım bende çok memnun değilim satmaktan bu fiyata, ihtiyacım olmasa zaten satmam.
  • forumda Apple bölümünü incelerseniz görebilirsiniz..
  • 100 TL'mi? GittiGidiyor'a bir bak istersen bu arada fiyat öğrenmiş olursun. Ve ek olarak fiyatını revize etmen gerektiğini anlarsın. Verdiğin fiyata GG tarzı sitelerde 20 ay garantili ürünler var. Link vermeme gerek bile yok gir ara. Kendi cihazını da ara ve fiyat öğren. Neyse yine de serbest piyasa tabiki. Hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençler fiyat verin link verin madem bu kadar iddialısınız, yoksa terbiyesizleşmeyin.
  • 2 ay önce yaklasık 32 gb beyaz 20 ay daha garantisi devam eden 4ümü 1150 ye zor sattım . fiyatınız yülsek. hayırlı satıslar
  • Verdiğin ilan bu , kafanmı güzel yoksa iphone mi görmedin hayatında bilmiyorum ama güldürdün beni

quote:

Orijinalden alıntı: dexterclup

ÜRÜNLER SİMFREE DİR BÜTÜN HATLARA AÇIKTIR KAPALI KUTUDUR AVRUPA CİHAZDIR BEYAZ VE SİYAH RENK MEVCUTTUR

KISA BİR SÜRELİGİNE 1300 TL NAKİT ALIMLAR İÇİN GEÇERLİDİR

PASAPORT KAYIT ALICIYA AİTTİR.

İSTEYEN FORUMDAN TK MURAT ARKADAŞ VASTASIYLA 100 TL KARŞILIGINDA KAYIT YAPTIRABİLİR.

FİYAT SONDUR PAZARLIK TEKLİFİNDE BULUNMAYINN LÜTFEN

0506-346-8309

quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

1.400mü
    http://forum.donanimhaber.com/m_60099757/tm.htm
    1.300 tek fark bu 16 GB eğer biraz ararsan 32likde bulursun bunu aramadan buldum gözüme çarptı :D Fiyatı revize etmen lazım bence

Farkı anlayamıyorsan söyleyecek sözüm yok sana işine bakabilirsin. Verdiğin linki inceledim fiyatımda normalki birsürü soran var pazarlık yok dememe rağmen 1300 1350 teklif edenler var ancak fiyat son ilgilenmeyen garantisiz yada daha farklı özellikte cihazlara yönelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 29 Temmuz 2012; 12:51:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat yüksek
  • 4S tercih sebebi olduğu için yüksek deniyor ama çok yüksek değil aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.