Şimdi Ara

Sıfır İpod bozuk çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 3 yıl önce alınan ve kutusu hiç açılmayan ipod nano resimlerdeki gibi üst kapağı kasadan ayrılmış şekilde paketlenmiş çıktı.

    Garantisi de olmadığı için hiç birşey yapamıyorum Apple müşteri hizmetleri teknik servise yollayın çıkan olumsuz sonucu itiraz ederek Apple müşteri hizmetlerinden üst depertmana bildirin (şikayet) ve biz o raporu ve teknik servisin çektiği resimleri İrlanda da ki mühendislerimize yollayarak yardımcı olmaya çalışırız gibisinden bir cevap aldım. Müşteri hizmetlerindeki hanımefendi olması gerekenden daha fazla yardımcı olup sonuç çıkararak gönlümün zirvesine oturdu.

    İtunes hiç bağlanmamis olması umarim hic kullanilmadiginin teknik kanıtı olur daha önce benzer problem yaşayan arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum ve umarim teknik servis elemanları gereken hassiyeti gösterir incelemelerinde hatta bu konu içinde önerisi olan varsa cok makbul geçer yaşadığım şehirde apple teknik servisi olmadığını için istanbulda ki her hangi bir yetkili servise götüreceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsar -- 18 Mart 2017; 1:11:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.