Şimdi Ara

Letgodan Aldığım Telefon Bozuk Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    19.07.2019 tarihinde Letgo uygulaması üzerinden İphone 5s aldım. Öğrenci olduğum için maddi durumum sınırlıydı. Telefonu buluşmada kontrol ettim falan ve nihayetinde ürünü 525 Liraya aldım. Daha sonra telefonu sıfırladım ve telefon kafayı yedi. kendi kendine reset atmaya başladı. Bazen normal açılıyor sonra birden yine reset atıyor.
    Satıcıyla almadan önce ileşime geçmiştim. Cihazın sorunsuz olduğunu vs söylemişti. Şimdi bu durumda ne gibi bir yol izlemeliyim ? Müşteri olarak iade hakkım mevcut mu ? Şuanda dolandırılmış gibi hissediyorum. Neler yapabilirim ?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendiseb -- 22 Temmuz 2019; 17:12:12 >

• up
  • letgo ile yapabileceğin bişey yok. aldığın kişiyi arayıp bozuk olduğunu söyleyeceksin. olmadı mahkemeye veririm de.
  • Anladım hocam. Ciddi anlamda mahkemeye verirsem eğer kazanma olasılığım varmıdır ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanmıyorum. Telefonu sorunsuz olarak teslim aldığın belli değil ki. Ya satıcı biz anlaştık bozuk şekilde teslim almayı kabul etti derse? En azından telefonu sorunsuz durumda teslim ettiğine dair satıcıya bir kağıt imzalatsaydınız elden aldıysanız. Mahkeme için 1 telefon parası daha ödemeniz gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey yapamazsın ne yazık ki.
  • Satıcıya bir yaz belki adam geri alır. İlk işin buraya konu açmak mi oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Satıcıya durumu anlattım. Bana sorunsuzdu falan sende görerek aldın vs gibi şeyler söyledi. İade almam sizin sorununuz vs dedi.

• hocam muhtemelen bataryasında sorun vardır,yeni bir batarya takıp denemeni tavsiye ederim,satıcı ürünü kabül etmez boşuna ugraşmaya degmez,bu ay 7-8 tane 5s sattım dedigim gibi bataryayı degiştirip dene.

not:letgo dan satış yapmıyorum,satıcı ben degilim!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teomanda kullanıcısına yanıt
    Hocam öneriniz için çok teşekkür ediyorum. Şuan cihaz telefoncuda inşallah büyük bir problem çıkmaz.

• " Telefonu buluşmada kontrol ettim falan ve nihayetinde ürünü 525 Liraya aldım " bunu dedikten sonra olay bitmiştir zaten. Ben adamın yerinde olsam kesinlikle almam. Sen kontrol etmişsin almışsın. Bu gibi durumlarda yargı kesinlikle satıcıdan yana olur. Arızası varsa yaptırın kullanın. Bir başka yol ise sizin gibi iyi niyetli birini bulup cihazı ona satmak.
  • hocam keşke telefoncuya bırakmasaydın,direkt yeni batarya taktırsaydın.orada denerdin reset atmıyorsa sorunun çözülmüş olurdu,şimdi telefoncunun insafına kaldın gibi,inşallah fırsatçı birisi degildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teomanda kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Arkadaş tavsiyesi ile gittim. Normalde android cihazlardan az buçuk anlıyorum ama iPhone olunca bide durduk yere reset atınca anakartında problem olduğunu düşündüm. O yüzden telefoncuya gittim İnşallah sorun çıkmaz.

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:25:42 >
  • Pek bise ckmaz kardesim bu isten gecmis olsun demek duser bize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.