Şimdi Ara

sıfır iphone çalışmıyor. Aksesuar uyarlanmamış hatası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşım isveçten simkilitli iphone 4 getirdi kutusunu kendimiz açtık ve usb ile i tunese bağladık hiç bir bağlantı kuramadık ve şöyle bir uyarı mesajı aldık. ingilizce bu aksesuar iphone a göre uyarlanmamış diyordu. valla ne yapacağımızı şaşırdık çünkü arkadaşım geri ne zaman gider belli değil. Cihaz ne şarj oluyor ne de usb görüyor. Ne önerirsiniz ? Bu hataya ne neden olabilir. Çözümü hakkında bilginiz var mı ?

• Cihazinda fatal data hatasi var geri vermek zorundasiniz ic yuklemesinde problem var yani normal icindeki normal iphone yaziliminda problem var cunku sifir actiginizda problem olmamasi lazim bnim arkadasinda bateride sorun cikmisti onu aldigi yere vermesi lazim cunku yazilim hatasi bu siz bisey yapamazsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

Cihazinda fatal data hatasi var geri vermek zorundasiniz ic yuklemesinde problem var yani normal icindeki normal iphone yaziliminda problem var cunku sifir actiginizda problem olmamasi lazim bnim arkadasinda bateride sorun cikmisti onu aldigi yere vermesi lazim cunku yazilim hatasi bu siz bisey yapamazsiniz

Cihazı malesef geri verme durumumuz yok çünkü arkadaşım kesin dönüş yaptı.
  • birde şöyle bir şey buldum googlle chrome de sayfayı açtım ve çevirisini yaptı kısaca cihazın girişini temizleyin falan diyor ama kutudan çıkardığım telefonun nasıl girişi kirlenebilir ki ? link buhttp://digifit.com/2011/03/this-accessory-is-not-optimized-for-this-iphone-alert/
  • malesef sıfır iphone fabrikasyon arızalı çıktı. burada açtılar 100lira kadar masrafı var dediler ama kesin bi şey de söylemediler arkadaşlar. içinden bi soketin lehimleri falan dökülmüş. şans bizdekide :) canımız sağolsun. okuyan arkadaşların da kulağına küpe olsun yurt dışından telefon getirtirken getiren kimse orada açsın kutuyu denesin yoksa burada garanti falan hayal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaglama

malesef sıfır iphone fabrikasyon arızalı çıktı. burada açtılar 100lira kadar masrafı var dediler ama kesin bi şey de söylemediler arkadaşlar. içinden bi soketin lehimleri falan dökülmüş. şans bizdekide :) canımız sağolsun. okuyan arkadaşların da kulağına küpe olsun yurt dışından telefon getirtirken getiren kimse orada açsın kutuyu denesin yoksa burada garanti falan hayal...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaglama

malesef sıfır iphone fabrikasyon arızalı çıktı. burada açtılar 100lira kadar masrafı var dediler ama kesin bi şey de söylemediler arkadaşlar. içinden bi soketin lehimleri falan dökülmüş. şans bizdekide :) canımız sağolsun. okuyan arkadaşların da kulağına küpe olsun yurt dışından telefon getirtirken getiren kimse orada açsın kutuyu denesin yoksa burada garanti falan hayal...

ben de şimdi kullandığım 4s'i isviçre'den aldım. şansıma bişey çıkmadı çok şükür :) sizin adınıza ise üzüldüm, umarım en kestirme yoldan çözümlenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.