Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır - Intel i7 12700KF / 3 Yıl Garantili - 8.990 TL Satın Al 22 Kasım 2023 16:52 1 1 Sıfır - Intel i7 12700KF / 3 Yıl Garantili - 8.990 TL Ürünü Amazon.de den aldım. Sıfır kutusu açılmamıştır. Türkiye’de garantisi fatura tarihinden itibaren 3 sene geçerli, aşağıda intel ile yazışmamım ekran görüntüsünü ekledim. Faturasıyla birlikte teslim edeceğim. İsterseniz dolap üzerinden de alım yapabilirsiniz. Ben ürünü uyguna aldığım için fiyatı da olabildiğince uygun yazdım. Pazarlık teklif etmeyin lütfen. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8990 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 22 Kasım 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PlayStation 5 Pro - Avrupa / Sıfır [SATILDI] DualSense - Kamuflaj Renk / 2.990₺ [SATILDI] Playstation 5 Dijital Sürüm - CFI 2016 / Dualsense Kamuflaj Renk [SATILDI] Fissler Vitaquick Premium 4.5 LT
Faturası eklenmiştir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PlayStation 5 Pro - Avrupa / Sıfır [SATILDI] DualSense - Kamuflaj Renk / 2.990₺ [SATILDI] Playstation 5 Dijital Sürüm - CFI 2016 / Dualsense Kamuflaj Renk [SATILDI] Fissler Vitaquick Premium 4.5 LT