Şimdi Ara

Sıfır ibiza 1.0 eco tsi dsg 54.100 tl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk aracım olacak. Bayi eylülde üretilip ekimde geleceğini söylüyor şuan ellerinde yokmuş. 1.0 eco tsi dsg alor mavi + style plus paket (aracı baya dolduruyor) 54.100 tl fiyat verdi. Liste fiyatı şuan 56.500, sizce araç nasıl ve fiyat konusundaki yorumlarınız nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş düz vites Clio 50.000 lirayken baya iyi fiyat.
  • Hayalimdeki araba.

• 1.000 cc 3 silindir turbolu yeni bir motor vs patlayan dsg li uzun vadeli olur mu bilinmez.Uzun vadeden kasit uzun omurlu

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    1.0 motor şuan almanyada patlama yapmış durumda, önümüzdeki senelerde türkiyedeki golflerde bu motorla gelecek ama dsg konusuna katılıyorum benimde çekincelerim var

• Cesc_ kullanıcısına yanıt
    Tabiri caizse araç gırtlağına kadar dolu, 6.5 inc ekran, led farlar, dijital farlar vs. Ayrıca motor da çok iyi ama dsg tedirgin ediyor işte

• Şuanda f/p olarak en ideal araç, donanımı da gayet iyi, kol dayama hariç herşey var, plus paketteki ekran, piyasadaki çoğu arabaya referans niteliği taşıyacak kadar kaliteli bir ekran. Başak bayileri de arayıp sorun, tek bayiye bağlı kalmayın, DSG ise maalesef riskli, pek önermem ama bu aracın da alternatifi yok sayılır, ama garanti uzattırırsanız +2 yıl, dsgniz bozulsa bile cebinizden para çıkmaz sanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Şuanda f/p olarak en ideal araç, donanımı da gayet iyi, kol dayama hariç herşey var, plus paketteki ekran, piyasadaki çoğu arabaya referans niteliği taşıyacak kadar kaliteli bir ekran. Başak bayileri de arayıp sorun, tek bayiye bağlı kalmayın, DSG ise maalesef riskli, pek önermem ama bu aracın da alternatifi yok sayılır, ama garanti uzattırırsanız +2 yıl, dsgniz bozulsa bile cebinizden para çıkmaz sanıyorum.

arıza tamamen şans işi. Sıkınti olmadan Yıllarca kullanabilirsin belki de. Ama +2 alıp 4 yılın sonunda ne olacak peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Şuanda f/p olarak en ideal araç, donanımı da gayet iyi, kol dayama hariç herşey var, plus paketteki ekran, piyasadaki çoğu arabaya referans niteliği taşıyacak kadar kaliteli bir ekran. Başak bayileri de arayıp sorun, tek bayiye bağlı kalmayın, DSG ise maalesef riskli, pek önermem ama bu aracın da alternatifi yok sayılır, ama garanti uzattırırsanız +2 yıl, dsgniz bozulsa bile cebinizden para çıkmaz sanıyorum.

arıza tamamen şans işi. Sıkınti olmadan Yıllarca kullanabilirsin belki de. Ama +2 alıp 4 yılın sonunda ne olacak peki?

Peki +2 almayıp, 2 yılın sonunda bozulursa ne olacak hocam?

• dijital far dediğiniz ne oluyor ?
    led far dediğiniz de gündüz farıdır, normal gece farları değildir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Peki +2 almayıp, 2 yılın sonunda bozulursa ne olacak hocam?

arıza olacaksa birinci ayın sonunda da olabilir. Forumda çokça okuduğum yorumlardan biri +2 garanti alın 4 yılın sonunda satın oluyor. Sonrasinda kimde patlarsa patlasın hesabı. Bence bu ünitede arıza çıkacak korkusuyla +2 garanti uzatılıyorsa en baştan dsg alınmasın.

• Hocam dijital klima yazacaktım yanlış olmuş :)

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum, 65 binlik corsa color edition manuel klimayla satılıyor en basiti.. Tek çekincem dsg, çünkü aracı ötv indirimiyle alacağım ve 5 sene satamıyorum ama daha iyi bir alternatif de bulamadım şuana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfiican

Bende öyle düşünüyorum, 65 binlik corsa color edition manuel klimayla satılıyor en basiti.. Tek çekincem dsg, çünkü aracı ötv indirimiyle alacağım ve 5 sene satamıyorum ama daha iyi bir alternatif de bulamadım şuana kadar.

Hocam ışıklarda boşa alırsanız dsg ye bir şey olmaz.

• seyfiican kullanıcısına yanıt
    bütçeniz ne durumda Bilmiyorum ama 208 e eat6 ünite geldi. Allure u forumda bir satış temsilcisi 61 bin gibi fiyat söylüyordu. Cam tavana kadar standart donanım sunan bir araç. Bütçeniz yetiyorsa bence bir göz atın.

• sarı arıza lambası kullanıcısına yanıt
    Ben ışıklarda boşa alma olayını kuzenin emanet paliosunda dahi yapıyorum, yani ilk öğretilen otomatikleri viteste bekletmemem olmuştu. Doğru demişler demek :)

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Aslında bakmakta fayda var ama bi yandan da insan o kadar yükselmişken bu defa da 1.2 dsg leona göz kaydırıyo. Bu işin sonu yok.. Yine de bakıcam 208lere teşekkürler tavsiye için

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfiican

Aslında bakmakta fayda var ama bi yandan da insan o kadar yükselmişken bu defa da 1.2 dsg leona göz kaydırıyo. Bu işin sonu yok.. Yine de bakıcam 208lere teşekkürler tavsiye için

dsg için çekinceniz varken leon düşünmek pek mantıklı gelmedi. Önemli olan ihtiyaçlar.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    İşte çekince diyorum da çevremde dsg kullanan hiç kimse sıkıntı yaşamadı ama internette dsg dinamit gibi lanse ediliyor. İki aracı yanyana koyunca bariz bir kalite farkı mevcut bu yüzden gözüm leoan kayar dedim, yoksa gidip 208ede bakıcsm. Eğer motoru 1.0 eco tsi gibi verimliyse tabi ki düşünülür

• fena değil gibi, polo,i20 gibi araçların fiyatlandırılmasına bakıp daha iyi karar verebilirsiniz aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.