Şimdi Ara

Sıfır GOLF 1.6 Fsi TOUR alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 aydır araştırıyorum yeni kasa (golf5) ve fsi motor lu 2. el golf leri fiyatları çok olduğunu düşündüğümden dolayı biraz daha maddi olarak zorlanarak sıfırını almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Başlıkta yazdığım aracın şu anki sıfır fiyatı 36.950 YTL. 2004 model fsi motorluların bile en az 25 bin lira olduğunu düşünürsek sıfırı daha mantıklı geldi bana ama dediğim gibi beni maddi olarak biraz zorlayacak.
    Bu aracı tercih etmemim bir sebebide yakıt ekonomisi. İkamet ettiğim yerde kış şartları çok ağır geçiyor o yüzden dizel araç düşünemiyorum. (kışın eksi 10-15 gündüz, gece -30, -45)

Birde aldığım araca sorunsuz 5-6 yıl binmek istiyorum.
    Sizce bahsettiğim araca bu kadar para verilirmi? sıfırmı yoksa 2. elmi daha mantıklı ?

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• burdada fiyat listesi buyrun :FİYAT LİSTESİ
  • Kasa değiştiricek olması beni Golf'ten soğuttu o yüzden alternatifleri düşünmek mantıklı.
  • Golf sahipleri nedense araçlarını satarken inanılmaz fiyatlar istiyorlar. İlan sitelerine bakıyorum arabasına 0 km fiyatından bile fazla isteyenler var. Şu anda golf gerçekten çok uygun fiyatlara düştü. Eğer benzinli düşünüyorsanız 1,6 tour alınabilecek bi araba. (Midline'a tercih edilecek ek aksesuarları aradaki 1000 YTL farka kesinlikle değer)
    Ancak az daha fazla yakar demezseniz 1,4 lt 140 hp ye de epey yaklaşmış durumdasınız.
    Bir başka önerim de benzinli olarak Astra HB 1,6 enjoy. fiyatı çok uygun. Astra ile golf kıyas edildiğinde çok fazla kalite farkı olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
  • bu şartlarda ben de astra derim. bir inceleyin bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: devrimkaratas

Golf sahipleri nedense araçlarını satarken inanılmaz fiyatlar istiyorlar. İlan sitelerine bakıyorum arabasına 0 km fiyatından bile fazla isteyenler var. Şu anda golf gerçekten çok uygun fiyatlara düştü. Eğer benzinli düşünüyorsanız 1,6 tour alınabilecek bi araba. (Midline'a tercih edilecek ek aksesuarları aradaki 1000 YTL farka kesinlikle değer)
    Ancak az daha fazla yakar demezseniz 1,4 lt 140 hp ye de epey yaklaşmış durumdasınız.
    Bir başka önerim de benzinli olarak Astra HB 1,6 enjoy. fiyatı çok uygun. Astra ile golf kıyas edildiğinde çok fazla kalite farkı olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Ben sırf bu yüzden golf almaktan vazgeçtim inanırmısınız?İstanbulda neredeyse 20 tane araca baktım golf hepsinde de aynısı oldu adamlar sanki sıfır km araba satıyorlar o kadar pişkinler yani.Birde kasa değiştirecek olması iyice soğuttu beni golften.

O yüzden Honda bakıyorum şuanda.Bende daha önceden volkswagen kullanıcısıydım gezdim pazarı gördüm fiyatları ona göre sattım aracımı.1 haftada satıldı aracım.

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

jetta derim malum sedan

Malum güncel kasa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam TSI sonrada TFSI çıktıktan sonra sıfır arabada FSI veya MPI motorlu filan almam ben şahsen
  • a
    quote:

Orjinalden alıntı: caballos

bu şartlarda ben de astra derim. bir inceleyin bence

astradaki easytronic le VW deki DSG mukayese bile olmaz. DSG havada karada harcar easytronic i - hatta suda bile-
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

a
    quote:

Orjinalden alıntı: caballos

bu şartlarda ben de astra derim. bir inceleyin bence

astradaki easytronic le VW deki DSG mukayese bile olmaz. DSG havada karada harcar easytronic i - hatta suda bile-

easytronic gitmiyor be DSG ile mukayese edene gülerim walla
  • arkadaşlar 2. el 2004 fsi almaya karar verdim,tabi bulabilirsem...
  • Ben olsam 2004 almam üstad Fsi motorun ilk konulduğu sene ve baya araçta mekanik sorunlar yaşanmıştı ve bu sorunlar 2005 yılındaki araçlarda aşılmıştıBu konuda bana güven ben bu aracı aylarca takip ettim.

quote:

Orjinalden alıntı: ROCKNET©

arkadaşlar 2. el 2004 fsi almaya karar verdim,tabi bulabilirsem...
  • quote:

hocam alttaki arabayı gördüm.ön çamurluk orjinali ile değişmiş sadece çekiç yok.ama temiz araba.fiyatı cazip ise ve istanbulda isen gözönüne al
    http://www.sahibinden.com/2006_model_golf_1_6_fsi_comfortlineWQQaXQQ5106571WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Ben olsam 2004 almam üstad Fsi motorun ilk konulduğu sene ve baya araçta mekanik sorunlar yaşanmıştı ve bu sorunlar 2005 yılındaki araçlarda aşılmıştıBu konuda bana güven ben bu aracı aylarca takip ettim.

quote:

Dostum bak bunu bilmiyordum, bu konuyu araştırıyorum, paylaştığın bilgi için teşekkürler..
  • quote:

quote:

hocam alttaki arabayı gördüm.ön çamurluk orjinali ile değişmiş sadece çekiç yok.ama temiz araba.fiyatı cazip ise ve istanbulda isen gözönüne al
    http://www.sahibinden.com/2006_model_golf_1_6_fsi_comfortlineWQQaXQQ5106571WQQpXQQdisplayitem

Hocam sende sağol ama buna istenen fiyat 34 bin lira, en başta dediğim gibi 2 yıllık araba için 5-6 liralık farka değmez keşke bu yeni kasa çıkmasaydı, kesin sıfırı almıştım..

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Ben olsam 2004 almam üstad Fsi motorun ilk konulduğu sene ve baya araçta mekanik sorunlar yaşanmıştı ve bu sorunlar 2005 yılındaki araçlarda aşılmıştıBu konuda bana güven ben bu aracı aylarca takip ettim.

quote:

bu tarz bi durum acaba tsı da war mı ???

Şuana kadar Tsi motor ile alakalı bir sorun görülmedi açıkçası.

• arkadaşlar bu arada bugün sıfır golf ler 1.5 ila 2,5 bin lira arası artmış..
    Hem kasa değişçek hemde tekrar fiyat artıyor, bu nasıl bi pazarlama politikası anlam veremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocknet -- 22 Kasım 2007; 16:46:16 >
  • quote:

arkadaşlar bu arada bugün sıfır golf ler 1.5 ila 2,5 bin lira arası artmış..
    Hem kasa değişçek hemde tekrar fiyat artıyor, bu nasıl bi pazarlama politikası anlam veremedim...

Eeee ellerinde ki şişmiş stokları erittiler şimdi ise sipariş usulü araba getiricekler pazarlama stratejisi budur
  • çok para verilmez abi devir ekonomi devri dizeller bile benzin kadar yakiyor. portakal suyunun bardağı 1.5ykrş ken bir bardak benzin 2ynkş
    quote:

Arkadaşlar;
    2 aydır araştırıyorum yeni kasa (golf5) ve fsi motor lu 2. el golf leri fiyatları çok olduğunu düşündüğümden dolayı biraz daha maddi olarak zorlanarak sıfırını almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Başlıkta yazdığım aracın şu anki sıfır fiyatı 36.950 YTL. 2004 model fsi motorluların bile en az 25 bin lira olduğunu düşünürsek sıfırı daha mantıklı geldi bana ama dediğim gibi beni maddi olarak biraz zorlayacak.
    Bu aracı tercih etmemim bir sebebide yakıt ekonomisi. İkamet ettiğim yerde kış şartları çok ağır geçiyor o yüzden dizel araç düşünemiyorum. (kışın eksi 10-15 gündüz, gece -30, -45)

Birde aldığım araca sorunsuz 5-6 yıl binmek istiyorum.
    Sizce bahsettiğim araca bu kadar para verilirmi? sıfırmı yoksa 2. elmi daha mantıklı ?

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Dostum, senin sıfır bi araba alman için yeni kasanın çıkması bir engelmi? Bence bu konuya takılma gönlündeki golfü al derim, ister 0 ister 2.el. Ama TSI tercih edersen ne demek istediğimi koltuğuna oturduğunda anlarsın. Tavsiye ederim.

quote:

quote:

quote:

Hocam sende sağol ama buna istenen fiyat 34 bin lira, en başta dediğim gibi 2 yıllık araba için 5-6 liralık farka değmez keşke bu yeni kasa çıkmasaydı, kesin sıfırı almıştım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.