Şimdi Ara

Sıfır Fiesta - İ20 - Punto - İbiza - hangisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır araba almayı planlıyorum, bütçem max 40 000 tl.

Bu araclardan hangisini almalıyım;

Hyundai i20 1.2 D-CVVT JUMP 35.500

Seat İbiza 1.4 lt 85 hp Reference 33.500

Fiat Punto POP 1.2 FIRE 69 HP 34.000 (sigorta, ruhsat, plaka dahil : 900 tl)

Fiat Punto POPSTAR 1.4 FIRE 77 HP S&S 37.750 (sigorta, ruhsat, plaka dahil : 900 tl)

Ford Fiesta Trend 1.25i 82PS 36.750 (sigorta, ruhsat, plaka dahil : 900 tl)

Skoda yeni rapid spaceback Ambition 1.2 75 PS 41.500

Görüşlerinizi esirgemeyin :)

Bunlara ek önerininiz varsa duymak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturo -- 18 Temmuz 2014; 13:50:44 >

• Punto aralarında en hoşuma gideni ancak motor olarak çok düşük seviyelerde. Birde bu işin içine klimayı katarsak baya zorlayabilir.
  • Aralarında 1.4 olmasına rağmen en ucuzu Ibiza. Ama durumunuz yetiyorsa bence Fiesta yoksa Ibiza.
  • Punto alırsan 1.4 al birde konsolu yeni olanlardan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Aralarında 1.4 olmasına rağmen en ucuzu Ibiza. Ama durumunuz yetiyorsa bence Fiesta yoksa Ibiza.
    Dacia nın dizelini 40 binin altına alabilirsiniz.

Aralarında bazı konularda çok fark var ama yakıt olarak aynı kullanımda neredeyse yarı yarıya tasaruf sağlarsınız.

Lpg garanti dışı bırakır.

Artı en az 2000tl de lpg masrafı olur.

Hyundai 5 yıl garanti olması avantaj gibi görülebilir ama sanayide 100 liraya yapılan bakım serviste 550 tl.

Bunların dışında benzinli olacaksa polo düşünülmeli diye düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-karadeniz-otomotiv-den-2014-model-0-km-polo-172164576/detay

İç mekan, sessizlik, imaj, ikinci el değeri gibi konularda en iyisi.

Başka bir aktiv konuda bir üyeye 308 1.2 de kapanya olduğuna dair mesaj gelmiş. 43 binden başlıyormuş.

• E) Hicbiri. Ufacik arabalara findik kadar motorlara 40bin civari parami verilir. 2. El temiz arac bakmanizi tavsiye ederim. Ha ben kucuk araba bakarim diyorsaniz o da 2. El az kullanilmis olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

E) Hicbiri. Ufacik arabalara findik kadar motorlara 40bin civari parami verilir. 2. El temiz arac bakmanizi tavsiye ederim. Ha ben kucuk araba bakarim diyorsaniz o da 2. El az kullanilmis olabilir

2. el temiz öneriniz varsa görmek isterim :)

almışken 0 temiz araba uzun süreli kullanmak mı, yoksa 3-5 sene kullanıp değişeceğin 2. el mi daha mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Aralarında bazı konularda çok fark var ama yakıt olarak aynı kullanımda neredeyse yarı yarıya tasaruf sağlarsınız.

Hyundai 5 yıl garanti olması avantaj gibi görülebilir ama sanayide 100 liraya yapılan bakım serviste 550 tl.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-karadeniz-otomotiv-den-2014-model-0-km-polo-172164576/detay

Başka bir aktiv konuda bir üyeye 308 1.2 de kapanya olduğuna dair mesaj gelmiş. 43 binden başlıyormuş.

yeni 308 i sordum 44.200 diyorlar en aşağı,

polo ise ibiza ile bence aynı, sadece adı var :) ve de 5000 tl fark

• quote:

Orijinalden alıntı: erturo

quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

yeni 308 i sordum 44.200 diyorlar en aşağı,

polo ise ibiza ile bence aynı, sadece adı var :) ve de 5000 tl fark

Alıntıları Göster
    Tabikide i20 diğerlerinde gündüz ledi yağmur sensörü bile yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

E) Hicbiri. Ufacik arabalara findik kadar motorlara 40bin civari parami verilir. 2. El temiz arac bakmanizi tavsiye ederim. Ha ben kucuk araba bakarim diyorsaniz o da 2. El az kullanilmis olabilir

2. el temiz öneriniz varsa görmek isterim :)

almışken 0 temiz araba uzun süreli kullanmak mı, yoksa 3-5 sene kullanıp değişeceğin 2. el mi daha mantıklı?

Guzel bi araba alinirsa uzun vadede sifir olur. Ancak idareten aliniyorsa 2. El daha iyi bence C segmenti bir arac bakabilirsin hocam. Simdi misal aldin 1.2 motor araba. Zaten kendiside ufak. Uc bes kisi bindiginde bayilacak araba. Bagajida olmayacak. Misal civic, focus, laguna, 308 ve buna benzer arabalar olabilir. Ne dersin?

• Çok ters zamanda araba aliyorsunuz su konserve kutularina bak bir de istenilen paralara bak benim tavsiyem sandero stepway dizel euro 5 40 bine alirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Çok ters zamanda araba aliyorsunuz su konserve kutularina bak bir de istenilen paralara bak benim tavsiyem sandero stepway dizel euro 5 40 bine alirsiniz.
    ibiza der giderim. Detay isterseniz yardımcı olabilirim. 1 senedir kullanıyorum. çok memnunum
  • quote:

Çok ters zamanda araba aliyorsunuz su konserve kutularina bak bir de istenilen paralara bak benim tavsiyem sandero stepway dizel euro 5 40 bine alirsiniz.

haklısınızda hocam artık araba ucuzlamaz bu memlekette bu vergilerle ve dövizle dahada artar fiyatlar
  • quote:

quote:

haklısınızda hocam artık araba ucuzlamaz bu memlekette bu vergilerle ve dövizle dahada artar fiyatlar

Alıntıları Göster
    hiçbiri o parayı haketmiyor, bence 2ç el c segmenti dizel bir araba bakın.

he illa bunlardan birini alacaksanız en mantıklısı ibiza 1.4 ref. ya da biraz indirim yaptırabilecekseniz i20.

• Punto 1.4 Fire Dynamic
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Punto 1.4 Fire Dynamic
    Ford Fiesta
  • herkes kendi arabasını tavsiye ediyor heralde
  • quote:

herkes kendi arabasını tavsiye ediyor heralde

yok kendi arabam diye değil.listedeki tüm araçları değişik sürelerde kullandım. iş için vs ama en son ibizayı test edip almıştım. Bence tam fiyat performns aracı.
  • quote:

herkes kendi arabasını tavsiye ediyor heralde

en iyi araba, insanin kendisinin kullandığı arabadır.
  • erturo E kullanıcısına yanıt
    Rapid spaceback kullanıcısı olarak punto,ibiza,fiesta gibi araçların yanında rapid öneriyorum. Rapid tam olarak bir b segmenti değil ve b segmenti araçlardan inip rapide bindiğinizde bunu anlıyorsunuz. Araç c segmenti bir araç havası, rahatlığı ve konforu veriyor bahsettiğiniz araçlardan tamamen üstün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.