Şimdi Ara

Sıfır Eve Yeni Kombi Taktıracağım Önerilerinizi Bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
7.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • disintegration işinin ehli bir arkadaş. 3 sene evvel verdiği öneriler doğrultusunda farklı şehirlerde olduğumuz için başka ustalara tesisatı yaptırdım. baymak duo tec kombi , danfoss termostatik vana takdırdım. halen kullanıyorum ve hayır duası ediyorum.

    tabi işi yaptırırken tek ustaya bağlı kalmayın laf anlatmak zor oluyor. ben 3 farklı usta çağırdım. aşama aşama yaptırdım. şimdi birkaç değişiklik yapmayı düşünüyorum. bakalım zaman bulabilirsem başka bir usta çağıracağım. malzemeyi kendiniz araştırıp temin edin. bir yere girip herşeyi almayın. petekler internette pahalı dükkanlarda daha ucuz oluyor. çünkü ağır olduğu için kargosu masraflı. onun dışındaki boru vana vb. malzemeler internette daha ucuz.

    vaktiniz varsa mevcut evinizden çıkmak için aceleniz yoksa kendiniz alabilirsiniz. ha birde bu işler yapılırken çok su israf oluyor. 3 sene öncenin parası ile 100 liranın üstünde su parası gelmişti. şimdi bile aylık 40-50 lira geliyor siz hesap edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 23 Şubat 2019; 16:28:17 >
    _____________________________




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.