Şimdi Ara

Sıfır Egea mı İkinci El Egea mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, şu anda yaklaşık 700 bin TL bütçem bulunuyor. Egea almak istiyorum, ikinci elde bu fiyat bandında 50-80 bin km aralığında araç çıkıyor. Genelde modelleri 2020-2021, genelde değişen yok, olursa birkaç yerde lokal boya oluyor.

Fakat km görece düşük olsa da yine de ikinci el araç almak her zaman riskli.

Bunun yanında 1085 TL'den Egea bayisinden 2025 model için fiyat teklifi aldım. 700 binden kalan tutarı vergi levham olduğu için kredi ile 3,29 faiz ile 36 aya kadar ödeyebiliyorum.

Sizce bu durumda borca girip sıfır mı mantıklı yoksa ikinci el almak mı mantıklı kararsız kaldım. Esasında içimde hep Egeaların 1 milyon üstü etmeyeceği, alınırsa temiz ikinci el almanın daha mantıklı olduğu düşüncesi geliyor, görüşlerinizi bekliyorum.

• Piyasa da çok bol bir araba oldugu icin 2 ci elde uyguna temizi de cok bulunuyor bu yüzden hiç borca girmeye gerek yok egea için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Nisan 2025; 17:24:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük faizli seçenekler varsa onları değerlendirmek ve 0 almak daha mantıklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence uzun süre binmeyi düşünüyorsanız en az 3 yıl ve üzeri 0 alın alır sıkılır satarım diyorsanız egeaya onyarginiz varsa içinize sinmeyecekse 2. El alın derim

• Esnafsaniz hak bankasinda yillik %25 faizle 1m ye kadar kredi var. Nakitiniz varsa koyun faize krediyle alin.

• sıfır aracı bayiden cıkartmak bile %10-15 değer kaybina sebep. araç gibi deger kaybeden esyalar icin borca girmek bana mantıklı gelmiyor. temiz bakımlı alıp begenmezseniz en kötü satıp baska araç bakarsiniz veya ileride dolu paket icin peşinat olur.

• Ortasını bulun 800 civarı sıfır ayarında 2024 alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el i30 Alınır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba benimde 800 bütçe var. Egea almayı düşünüyorum. Sizce benzinli mi dizel mi alayım. Birde hangi paket tutuluyor

• 3,29 faiz oranı dediğiniz aylık mı? eğer öyle ise 36 ay vade ile alınan kredinin geri ödemesi uçuk şekilde yüksek olmalı. yanlış mıyım? tavsiye etmem açıkçası. sıfır araç iyidir güzeldir ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sıfır olunca sihirli bişey olmuyo. cepte yeterli para olsa kafam rahat olur dersiniz alırsınız da yüksek faizden borca girmek yanlış olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea ların şirket ve kiralama aracı çok oluyor. Adam 3 senede 90bin yapmış ve galericinin biri alıyor ve km yi 20- 30bin yapıp satıyor. 2. El aldı mı çok dikkat etmek gerekiyor. İyi bir expere göstermek gerekiyor bu gibi riskler karşısında.

• Egea sıfır alınacak bir model değil bence. Değer kaybı çok oluyor. Vw honda gibi değeri çabuk yükselecek bir araç olsa sıfır ama egea bir iki yaşında sıfır ayarında ikinci el alınmalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.