Şimdi Ara

sifir doblo 1.3 mjet(alindi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiat 15000 tl sifir faizli kredi veriyor. kullandigimiz araclarin masraflarindan biktik. onlari satip 38bin e sifir doblo dusunuyoruz. sizin fikirlerinizi almak istedim. doblo 1.3 90bg mi tercih edelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 21 Ekim 2013; 10:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

fiat 15000 tl sifir faizli kredi veriyor. kullandigimiz araclarin masraflarindan biktik. onlari satip 38bin e sifir doblo dusunuyoruz. sizin fikirlerinizi almak istedim. doblo 1.3 90bg mi tercih edelim?

Bir tanidigimda 1.3 alacakti ama bayide 1.6 yi deneyince vazgectim 1.6 aldim dedi. Aralarinda inanilmaz derecede fark var dedi. Kullandim bende 1.6 olanini. Ciddi anlamda cok seri bir motor. 1.3 olanini kullanmadim ama okadarda kotu olacagini sanmiyorum ama tabi imkaniniz varsa 1.6 alin.

• 1.3 motorun sürüş zevki sıfır yakıt tüketimi ise dün samsuna gittim hızım 80 km/h idi ortalama tüketim 4.9L/100 km idi
  • paranız varsa kesinlikle 1.6 derim
  • 1,6 çok iyi gerçekten ancak 1.3 fena değil.
    Sanırım 90 ve 105BG olarak satışa sunuluyordu.
    90BG leş, 105lik ihtiyaçları karşılar
  • 1.3 90 bg safeline icin 37000 tl fiyat aldik.

• 1.3 Mjet Fiorino kullanıyorum. İstanbul - İznik arası gidiş geliş 500 km yol gezdim. 90'ın altına düşmedim, 120'nin üzerine çıkmadım. Dün kurban bayramı dönüşü olduğu için toplam 3 saat sıkışık trafikte bekledim. Ayrıca araçta 6 kişiydik ve bagaj full doluydu. Bu şekilde ortalama 6 litre yaktı. Bence yakıtı gayet güzel. Sıkışık trafik olmasaydı ve birazda az bassaydım daha az yakabilirdi. Araçta yük olunca yola çok güzel yapışıyor, hiç savrulma yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Fiorino hakikatten iyi yani bende biliyorum test etmiştim :)
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Fiorino için yeterli. Doblonun kasası ağır geliyor o motora.
  • Doblo nun 1. vitesi ölü,motor 2.0 olsa bile bu durum böyle.Sürekli şehir dışına çıkıyorsanız mutlaka 1.6 alın derim 6. vites ile hem motor sesi ve yakıt daha düşük olur.

Fakat şehir içi kullanacaksanız 1.3 90 hp işinizi fazlası ile görür.
  • nıghtman kullanıcısına yanıt
    vites oranlari motorun gucune gore ayarlaniyo 6. vites olmasi sart degil 1.3 3binde 5. vteste 120 yaparken 1.9 jtd 140 yapiyor 1.6sida 6 viteste 140 yapar

• 308 ile c-elysee'de bakın. fiyat olarak hemen hemen aynı ama binek olur. doblo'nun yaptığı her şeyi de yapar.
  • ticarimi kullanacaksınız hocam neden doblo.. bende fıorino vardı uzun yolda arkada oturanlar için tam bi işkence idi dobloda aynımı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

vites oranlari motorun gucune gore ayarlaniyo 6. vites olmasi sart degil 1.3 3binde 5. vteste 120 yaparken 1.9 jtd 140 yapiyor 1.6sida 6 viteste 140 yapar

1.3,1.6,2.0 hepsinde 1. vites oranı çok kısa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

ticarimi kullanacaksınız hocam neden doblo.. bende fıorino vardı uzun yolda arkada oturanlar için tam bi işkence idi dobloda aynımı..

Fiorino uzun,kısa fark etmiyor.Yolda basketbol topu gibi sekiyor.Doblo daha konforlu daglar kadar fark var.
  • nıghtman kullanıcısına yanıt
    iste buyuzden dizellerin 0-100'u uzun suruyo

• Aynı kampanya renault ve daciada da var doblo yerine duster düşünmezmisiniz.Köprüden geçer , muayne ,2 yılda bir fln fln.

• quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

iste buyuzden dizellerin 0-100'u uzun suruyo

• arkadaslar bugun aldik. 1.3 safeline gumus gri 36000tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: entropy

Aynı kampanya renault ve daciada da var doblo yerine duster düşünmezmisiniz.Köprüden geçer , muayne ,2 yılda bir fln fln.

duster arabamı hocam doblonun yanından geçmez ticari olarakta reno alınmaz fiat ın yanında

edit: hocam güle güle kullanın Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 21 Ekim 2013; 10:52:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.