Şimdi Ara

SIFIR Crucial P310 2TB GEN4x4 M2 SSD - 4000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SIFIR Crucial P310 2TB GEN4x4 M2 SSD - 4000 TL

Ürünü topladığım PC'de kullanmak yurtdışından için almıştım ancak elime daha iyisi geçince boşa çıktı. Fatura bulunmuyor ancak QR kod ile Crucial üzerinden garanti kaydınızı yapabiliyorsunuz.

Şubat 27'den itibaren İstanbul ya da Sakarya içi elden teslim yapılabilir. Havale sonrası kargo yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• @hakkikarahan Hocam merhabalar özel mesaj atamıyorum nedense sistemde sorun var sanırım. İstanbul ya da Sakarya'da elden teslim de yapabilirim. Gönderimi bu iki şehirden yapabilirim.

• hocam öncelikle bu fiyat fazla bu ssd için çünkü rakipleride benzer fiyatlarda taksitli ve kendi adımıza faturalı almak varken neden sizden sıfır fiyatında alalım, dramsiz orta seviye bir ssd sadece kontrolcüsünden kaynaklı okuma-yazması diğer rakiplerine göre daha yüksek,zaten sizde demişsiniz daha iyisiine geçince boşa çıktı diye.kısaca fiyata revize şart. iyi satışlar.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam vaktim olmadığı için fiyat araştırması yapamadım. Fiyat revize edilmiştir. Teşekkürler bilgileriniz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.