Şimdi Ara

Sıfır B Segment SUV Tavsiye (2008, Kona, TRoc, Mokka) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu rakamlara alınacak qasqhai t roc ile hemen hemen eşit boyutlara sahip ve aynı yakıtı yakıyor

Sizin açıklama boşa düştü biraz sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    150 beygir DSG’li bir T-Roc ile QQ yan yana gelsin. Benim kararım yüzde yüz belli, çoğunluk da sanırım benim gibi düşünür. Tabii yine zevklere saygılıyım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nungor N kullanıcısına yanıt

Qasqhai yerine DSG li t roc

almayı göze alan adam ya vag fanboyudur ya arabadan anlamıyordur

Biri b suv biri c

Atla eşşek resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Kasım 2023; 12:25:27 >
  • bütçem olsa dire qq hakikaten farklı bir araba bence

• idealsistemim İ kullanıcısına yanıt

Qasqhai 1.4m dan başlıyor

Fan boyum kardeşim. Bu markalar peşin fiyatına indirim veya daha avantajlı kredi + takas desteği sunuyorlar nakit 1.5m param yok sonuçta. Özellikle liste fiyatı diye belirttim, 2008 de 1290 teklif ve 1.50 kredi avantajı var bu sebeple 2008 değerlendirceğim. Nissan bayisine git bir bak bakalım ağzını açmış bekliyorlar 1 lira bile düşmediler.

• aybaham kullanıcısına yanıt

Qasqhai 300bin TL 0 faiz var sen 1.50ye avantaj mi diyorsun

https://www.nissan.com.tr/nissan-arac-kampanyalari/sifir-arac-kampanyalari.html

Sıfır B Segment SUV Tavsiye (2008, Kona, TRoc, Mokka)

Sıfır B Segment SUV Tavsiye (2008, Kona, TRoc, Mokka) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Kasım 2023; 20:35:57 >

Daha bugün bayiye gittim, sıfır faizli krediyi aldığında avantajlı fiyattan yararlanamıyorsun,

1.3 DIG-T 158PS Düz Vites Tekna için 1.514.500 TL üzerinden o 300ü kullandırıyor o da 300 değil 260k gibi bir şey çıkıyor.

Aynı anda iki kampanyadan yararlanılamıyor. Eğerki o bomboş araca 1.514 veririm diyorsan al tabi.

Ama diyorki 1.389.500 TL kampanyalı fiyattan kredi veririz, fakat faiz 3.65 gibi bir şeydi.

Genel merkezi ara durumu ilet, çünkü verdikleri reklamda e power dahil bütün versiyonlarda o kampanya var.

Ben senin için söylüyorum,o kadar para vereceksin B segmentine binmemis olursun.

• konuştum hocam, onlarında söylediği aynı anda iki kampanyadan yararlanılamıyor sıfır faizli kredi veya inidrimli kasım fiyatı ikisinden birisini tercih etmek gerekiyormuş. Banka üzerinden yüksek faizle araç bedelinin %20'i kadar kredi kullandırıyorlar, bütcemi aşıyor. C segment boş mu, b segment dolu mu kararsızlığında her zaman dolu aracı tercih ediyorum, konfor olarak bir tık düşük olsada hem dolu olduğu için sürüşü keyifli hemde değiştirirken kolay alıcı bulunuyor.

• anilis_gs A kullanıcısına yanıt

Tavsiyenize uydum sadece ww bayisinde test aracı yoktu, Mokkayı direkt eledim :) Kona ve 2008 benzer deneyimdeydi hatta 2008 bir tık daha konforlu, kona biraz pahalı geldi fiyattada hiç düşmediler

Mokka'yı neden elediniz ?

• Merhabalar, yakın zamanda Mokka GS serisi teklifi alan oldu mu acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aile kullanımı olacaksa T-Roc veya 2008 ama daha kişiselse hepsi olabilir. Kendini ispatlamış güzel arabalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Mokka ve 2008 bana göre bir birinin laciverti, donanım olarakta çok benziyor. Sürüşe çıktığımda mokka bana çok klostrofobik geldi tabi tercih meselesi yoksa ikiside güzel araç.

Peki totalde faiz ödemesi de eklenince 2008 kaça geliyor qasqhai kaça geliyor es donanımlarda

• Ciddi ciddi T-Roc'a 1.5M vermeyi düşünen varsa benim çok karlı bir sanal çiftlik projem var. Kısa sürede paranızı katlar, sonra Passat bile alıp keko komşularınıza hava atarsınız.

Sanal manal ben o işlerden anlama diyen için de, kelepir saat kulesi satıyorum, her bakandan 1 TL alsanız köşeyi dönersiniz.

• Arkadaşlar ne t-roc’u. Şu an bayide tiguan life 1.524. Şaka gibi bi fiyat sitede falan yazmıyor bayiye sorarsanız görürsünüz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.