Şimdi Ara

SIFIR AYARINDA Wİİ VE ÇOK TEMİZ PSP İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ELİMDE SIFIR Wİİ VAR 249 LİRA VATAN FATURALI BUNA MOD YAPTIRDIM 100 E YAKIN PROGRAM SD KART VE HD KABLO ALDIM VE OYUNLARI GÖRDÜKTEN SONRA KALDIRDIM ÇOK AZ KULLANDIM O YÜZDEN SIFIR AYARINDA DİYELİM AMA MARKETİN KOKUSU DAHA ÜZERİNDE 335 LİRA ELİNİZİ CEBİNİZE ATTIRMAYACAK KUSURSUZ BİR SET........PSP SLİM ÇOOOOK TEMİZ ÇİZİKSİZ KUTULU 4 GB KARTLI ODA 245 LİRADIR BİR EKLEME CİHAZIN PİLİ YENİ HEP PİLSİZ ADAPTÖRLE KULLANILDI ...BU ARADA BEN ÇOK SIK İNTERNETE GİREMİYORUM BU SEBEPLE CEVAP VEREMEYEBİLİRİM BİR SÜRE DENK GELİRSEK MEMNUN KALACAĞINIZ KONSOLLARDIR..KOLLEKSİYONLUK VE EKSTRA OLARAK ÇOK TEMİZ XBOX 1 KUTULU 195 LİRA SORUNSUZ DREAMCAST 185 LİRA.....İNSANIN YÜZÜNE BAKIP SIRITARAK KOMİK RAKAMLAR TEKLİF EDEN FIRSATÇILAR ORADA KALSIN SATILMASALAR OLUR..ULAŞAMAZSANIZ BENDE HER ZAMAN VAR BUNLAR İLERİDE İNSALLAH ...İNDİRİM YOK..DONANIM HABER FOREVER.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• xboxda yazılım var mı ? soft moda yada hard mod mevcut mu ?
  • BU İLK ÇIKAN XBOX VE EXECUTER VAR İÇİNDE 360 DEİL

• BEYLER ÇOK İNTERNETE GİRME ŞANSIM OLMUYOR CEVAP VEREMEYEBİLİRİM ANCAK ÇOK ACELESİ OLMAYANLAR VE BU KONSOLLARI ARAYANLAR İSTEDİKLERİ ZAMAN PM ATABİLİRLERHER ZAMAN GEÇERLİ İLAN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.